Najdi forum

refluks na požiralniku

Lepo prosim ,če mi lahko katera pomaga in svetuje ,kaj bi bilo najboljše zdravilo naravno seveda za mojega triletnega sina ki ima refluks na požiralniku,ranice na požiralniku ogromno kisline in vnetje dvanajstnika,sploh za kislino ,če je mogoče kaj ko uniči kislino.

Tudi sama imam ogromno kisline in s tem povezane težave. Ne vem več, kaj naj storim. Sadja ne smem niti oigledati… Sedaj je malo bolje, ker na tešče popijem žlico olivnega olja (naredi prevleko in varuje sluznico). Pravijo tudi, da pomaga sveže iztisnjen korenčkov sok.
Želim vama, da ozdravita.

Pozdravljeni!

Trenutno sem nova v kataloški prodaji, ki se ukvarja ravno z zdravili narejeni na naravni bazi, brez kakršnih koli dodatkov. Najbolj prodajani izdeliki so ravno povezani z prebavnimi motnjami in problemi s prebavili.
Če vas zanima, se lahko pozanimam, kaj bi bilo najbolj primerno za vašega otroka.

Lep pozdrav,

tudi jaz imam podobne tezave. Sicer problemov z zelodcem nimam (bolecina v zlicki), ampak imam ranice v grlu in zrelu. Bila sem na gastroskopiji, ki ni pokazala nicesar, pri ORL pregledu pa so mi postavili diagnozo GERB, laringitis in faringitis. Dobila sem Nexium 40mg. Se vedno pa me neznosno pece grlo in zrelo. Poskusila sem ze vse zivo od Septolet, Neoangina in Granobila, a izboljsanja ni nobenega.
Lepo prosim, ce poznate kaksno ucinkovito zadevo, ki bi odpravila te tezave.
HVALA!

Za zmanjšanje kisline toplo priporočam čaj iz pelina.

Pelin je posebno priporocljiv za ljudi brez zolcnika, kakor tudi pri preobilni zelodcni kislini.
Pelinov caj uzivajmo le po zlicah veckrat dnevno, ker vsebuje strup tujon, ki povzroca omotico in glavobol. (Iz Asiceve domace lekarne).

Pelinovega čaja in pripravkov iz njega v naših lekarnah ne boste več našli. Razlog je v tem, da so raziskave pokazale več negativnih lastnosti pelina! Včasih so prodajali pelinov čaj za čiščenje jeter, sedaj je ta čaj iz pegastega badlja.

Previdno s pelinom! Sploh pri otroku!

Poiščite kakšen pripravek iz aloe vere.

V knjigi dr. Vogla sem brala, da je za povečano izločanje želodčne kisline primerna terapija s krompirjevim sokom. Mojemu fantku tako dajem na tešče 1 dcl krompirjevega soka (Biotta) in seveda pazim na prehrano.
Upam, da bo nasvet pomagal vašemu otročku.

New Report

Close