Refleksna masaža stopal (neplodnost)
Nekje sem enkrat zasledila, da neplodnim parom pomaga refleksna masaža stopal. Z možem sva sicer v postopku umetne oploditve in enkrat sem prebrala kako pomaga ta masaža predvsem ženskam, da v postopku pridelajo več celic. Mislim, da je bila ta gospa iz Radomelj, nisem pa čisto sigurna.
Če kdorkoli kaj ve o tem, prosim napišite! Še bolje bi pa bilo, če bi to gospo kdo poznal in mi posredoval njeno številko.
Med drugimi, tudi jaz delam masaze stopal in klasicne svedske masaze,
sem iz Kamnika, ce vas zanima javite mail.
Lp
Pozdravljena,
gospa Karmen Stropnik opravlja refleksno masazo stopal v Radomljah 041 439 033. Je super.
Srecno.
Pozdravljeni,
res je, da se z pomočjo refleksne masaže stopal lahko odpravi ali izboljša marsikatera blokada oz.bolezen,prav tako se da veliko narediti z pomočjo refleksne masaže stopal pred načrtovanjem ali med načrtovanjem nosečnosti.Med nosečnostjo se ta odsvetuje, če je pravilno ter kakovosto izvedena.
To ne pomeni, da boste čudežno zanosili že po eni refleksni masaži stopal.Postopek je lahko dolgotrajnejši in se uprabi v kombinaciji z drugimi pripomočki,kot so naravni prehrambeni izdelki, določeni čaji, določene tablete,ki vam jih je predpisal ginekolog in podobno, potrebno pa je tudi vedeti kdaj samo terapijo izvajati.
Se pa možnosti zanositve izboljšajo in tudi telo pripravite ga utrdite glede na spremembe, ki se bodo v njem odvijale med samo nosečnostjo.
Sama izvajam refleksne masaže stopal v Celju, ena boljših izvajalk v Ljubljani pa je moja učiteljica gospa Oli Lukner.
Veliko uspeha pri zanositvi!
Nataša VREČKO
Refleksno terapevstki masažni studio Celje
[email protected] 031 664 027
Forum je zaprt za komentiranje.