Najdi forum

Redukcijska dieta

Ha, ha, ha, Bajsika!
Sem se pa nasmejala. Noro!
Ja prav imaš (od ledvic naprej)!
LP

O, Shangi! Si še kar tu, ti se niso ledvica odpovedala?!
Res sem vesela, da ti uspeva.
Tega foruma ne bom več brala, ne da se mi, ker se tak nimam kaj menit.
Itak sem bolj kot ne sam tvoje poste brala.
Torej, lepo se imej, pa velik uspeha še naprej!
Čaw!

Pod tole se tudi jaz podpišem, sigurno deluje in če se ves čas tako prehranjuješ tudi obržiš željeno težo. Za vse k imate še posebej radi testenine, kruh, rogljičke piškote…res pomaga če so polnozrnati. Hitreje nasitijo in ne vzbujajo občutka lakote tako kot bel kruh. Na ta način tudi ni posebne muke pri tem da bi pazili da obrok ne bi bil količinsko preobilen. Pravega polnozrnatega kruha res ne moreš pojesti preveč – najboljši je mercatorjev v rezinah znamke zdravo življenje.

Pa seveda res pijte veliko vode. Jaz imam kar ves čas pol litersko plastenko vode v torbici in odkar več pijem se tudi bolje počutim. Zelo pa pomaga če vsako 2. kavo raje nadomestite z nesladkano limonado. In tudi samo kavo pijte grenko brez mleka!

jaz vam povem iz moje lasstne roke, da ta redukcijska dieta pomagala….pa se nisem nazaj zredila ali pa kaj…pa meni je blo čist dovolj hrane..pa tudi rada mal več jem…no mogoče ni pri vseh isto…meni je vglavnem pomagala…

Tabletky na chudnutie – http://thermacuts.sk ja berem uz Thermacuts viac ako mesiac…schudla som viac ako 11kg

New Report

Close