Recite NE polževim vsadkom!
Živijo! Jaz jo ponavadi kontaktiram preko sms-ja in ji pač sporočim naslov in napišem, da bi naročila en paket baterij-notri jih je 60-toliko jih imam pač za kake 2,5 meseca… Stanejo pa pol manj kot na widexu, oziroma, ko sem zadnjič naročala je bila ena baterija 100 SIT, koliko je zdej v evrih ne vem, ampak paket skupaj z poštnino znese okoli 30 eur…
031 510 526 ( to je njena cifra, ime ji je pa Markoja Anka )
Baterije za PV
Res poceni baterije za PV od zenipower-ja. Pridejo v 14 dneh, potem pa traja nasa carina se priblizno toliko. Cena priblizno 65€ za 300 baterij in se 12€ postnine. Carina je ponavadi 10€, ce niso slabe volje. Niti enkrat carina ni bila enaka v zadjih 4 letih. To pomeni 0,3 € po bateriji.
Link:
http://shopping.microbattery.com/s.nl/it.A/id.4481/.f?sc=2&category=468
Baterije uporablja moj sin v medelovem PV-ju in zdrzijo ravno toliko kot rayovac-ove.
Lp
Moram napisati glede tega čeprav nikogar med Vami ne poznam razen Petre!!
Ker sem precej časa izven društva gluhih in naglušnih in ne morem točno napisati kako je pri njih!!
V prejšnji temi sem napisal,da imam 84,2 % izgube po Fowlerju in slušnega aparata sploh ne nosim zato ne rabim baterij!!Roko na srce nimam pojma kako je v društvih po SLO!!Ali niso ceneje baterije v društvih po SLO,če si član društva kot pa drugje??
Jaz vam to napišem mogoče zaradi merebitnega povpraševanja po društvih!!
Lp
Gorazdu se opravičujem zaradi moje malomarnosti,ker sem površno prečital njegov post in upam,da bo sprejel moje opravičilo!
Bog ne daj,da je tako kot sem napisal,ker niti nimam izkušenj glede cen baterij v društvih ali v trgovinah oz. pri raznih servisih zato ne jemljite resno ampak sem samo napisal,da se naj pozanima!!Sam niti ne vem ali v društvih po SLO prodajajo razne baterije za slušni aparat in če že prodajajo pa niti ne vem kakšne baterije prodajajo!!
Pa brez zamere Gorazd in sem lep pozdrav!!
Sam pa baterije polnim (ker me kabel ma a ma nič ne moti in še bolj varno je)
S tem ne onesnažujem okolje
In dnar bom raje pustil v gostilni Marič v Bedederovcih.
Al pa na sejmu v Radgoni.
Zračunajte malo, koliko vas baterije stanejo na leto?
Par let, pa lahko greš na dopust v Tunizijo.
Sem glih včiri gledal prospekte.
Pozdravljeni!
Jaz osebno baterij ne prodajam. Neumno pa se mi zdi kupovati baterije v Videx-u. Tudi sam sem moral v zacetku kupovati baterije tam. Odnos pradajalca je bil pod kritiko, cena pa je bila za 3-krat previsoka. PV-ji potrebujejo baterije vecje kapacitete in Videx je prenehal prodajati take baterije.Tako sem poiskal nadomestno resitev. Predstavljena je najcenejsa.
Pod “carino” sem mislil dajatve, ki jih je potrebno placati na carinski posti. Tam placas sam postopek+carino+DDV. In to znasa v primeru 300 baterij od 8€ do 12€.
Lp
Oprosti, po mojem vedenju, nikjer nihče ni nakazal, da prodajaš oz služiš z baterijami.
Sam sem govoril le z vidika svojega pogleda na ohranjanje okolja in na varnost pri uporabi PV.
Ja pa še to; oštarija Marič je v Sebeborcih. Sem pomutil kraj kjer je.
Sem bil zdaj dvakrat na večerji, in je bilo OK.
Neimplant. Tvoje razmišljanje pa je res egocentrično. Če implantant ne ustreza tebi, kako lahko nekaj takega svetuješ staršem gluhih otrok. Kaj se ne zavedaš vse prikrajšanosti v komunikaciji. Predvsem se mi zdi pomemben govor. GOVOR, ki se ga otroci z implantantom lahko naučijo bistveno lažje kot gluhi. Svetujem da se vključiš na kakšno svetovanje, psihoanalizo, predvsem pa sprejemanje samega sebe takega kot si.
Če otrok noče, si bo že odstranil implantant ter se umaknil v svet tišine. Vendar pa bo imel možnost povedati svoje mnenje tudi z besedami.
Dragi moji,
menim, da zmišljevanja ne bo več.
Da vas bi nekatere na kolenih prosili, če dovolite, da se da vam ali vašemu otroku 100 tisoč evrov za aparat, operacijo, diagnostiko, rezervne dele, kontrole.
Vam bo nova ministrica pokazala, kakšna je danes situacija. Ona je menežerka in kot taka verjetno ve koliko je denar vreden in da ga ni za razmetavat za take ki si zmišljujejo.