Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Vrtičkarstvo, zelišča in urejanje okolice recept aloa vera po moskovskem profesorju

recept aloa vera po moskovskem profesorju

Vljudno prosim, če bi bil kdo tako prijazen in napisal recept o aloi veri s teranom, medom, cikorijo,… po ruskem profesorju z vsemi sestavinami in merami. To zdravilo je podaljšalo življenje marsikomu!

katerem profesorju? od kod pa veš za to?
mene tudi zanima,ker sem pred kratkim odkrila aloe vero in ima, vsaj na kožo, čudežne učinke, tako da po mojem tudi za notranjo uporabo ne more biti slaba! (no, sicer trenutno uživam 100% sok, pa vseeno)
lp

Zdravo!Imam recept VINO IN ALOJA VERA-ONKOLOŠKI INŠTITUT MOSKVA.300g svežih alojinih listov zmeljemo(lahko v multipraktiku)rastlina mora biti starejša od enega leta in se ne sme zalivati vsaj pet dni pred uporabo.Sesekljani rastlini dodamo 750g domačega črnega vina(teran),500g franko kave(cikorije),400g cvetličnega medu s satjem,500g čistega alkohola(pazite da bo za uporabo v jedilne namene).Vse to zmešamo in damo v temni kozarec ali steklenico s širokim grlom.Dobro zamašeno posodo damo v hladen prostor.Po petih dneh je mešanica pripravljena za uporabo.Precedimo si toliko pripravka,kolikor ga bomo porabili v petih dneh.Ostalo pustimo v posodi,ki jo damo na hladno mesto.NAČINUPORABE:prvih 5dni po 1kavno žličko 3xdnevno (2uri pred obrokom),naslednje dneve po 1veliko žlico 3xdnevno(1uro pred obrokom).Čas trajanja zdravljenja je tri tedne,še bolje pa je ,da zdravljenje traja dva meseca. pozdrav

Lep pozdrav!

Vzgajam in prodajam aloe vero vrste arborescens. Slednja ima največ zdravilnega soka. Vse o njenem delovanju in recepte, lahko prejmete ob nakupu aloe, katero vam pošlem tudi po povzetju. Poleg vinskega recepta so tudi druge večtedenske kure.
040/203-545

New Report

Close