Najdi forum

Recaro avtosedezi

Pozdravljeni,

zanima me, ce ima kdo slucajno izkusnje z avtosedezem znamke Recaro-drugace izdelujejo najkvalitetnejse sedeze za really avtomobile in imajo baje tudi za otroke vrhunske avtosedeze. So pa gotovo med manj znanimi, saj sploh ne vem, ce se jih da pri nas kupit…

Ogledala sem si jih na spletni strani, a me zanimajo vase izkusnje!

Hvala in lp

nam so ga ponujali ob nakupu novega avta, letos…

sej so sigurn ful dobri, ampak midva se nisva odločila zanja….sva potem enega kupila za pol manj denaraj, pa mislim da ni nič slabši….

lp
n

Živjo, mi imamo Recaro avtosedež. Hja, če smo zadovoljni? Ja in ne. Najprej se ga naš mulc ni in ni mogel navaditi. Mogoče je to problem z vsakim novim avtosedežem, ko ga vzameš ven iz jajčka, ne vem. Sedaj je že kar v redu kar se tega tiče – lepo dremucka noter kot v jajčku… Je pa stvar za moje pojme preveč zakomplicirana pri vezanju otroka v sedež. AVtosedež se namreč le položi na zadnji sedež avtomobila in ga potem enako kot odraslo osebo pripneš skupaj z otrokom – pas potegneš najprej skozi poseben utor, potem preko otrokove rame, pasu in potem v režo za pas. Da ne bo pomote: avtosedež je kar lepo pritrjen na ta način in otrok je fiksen, pa se ne premika… Meni (pa možu tudi) se pa le zdi, da bi bilo lažje npr. Roemerjevim sedežem in bi otroka lepo spredaj zapenjala, kot pa se čez otroka sklanjala in privezovala… To so naše izkušnje. Upam, da sem kaj pomagala. LP, Nataša

ja sem pozabila na zapenjanje, midva sva namreč hotela avtosedež 18 – 36, ki ima še vedno notranje pettočkovno zapenjanje, tako da je sedež fiksno vpet z avarnostnim pasom, otrok pa notr še s pettočkovnim….

no kot sem že prej napisala, midva bi ga pač lahko zraven dobila, pa sva potem raje vzela za isto vrednost prtljažnik in kupila avtosedež…..

lp
n

New Report

Close