Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? RECANCOSTAT

RECANCOSTAT

Pozdravljena Irena in vsi obiskovalci foruma!

Zvedela sem za zdravilo RECANCOSTAT COMP.N – APO, ki je patentirano v Nemčiji in se ga v glavnem tam tudi uporablja. Zanima me, če ima kdo z njim kakršne koli izkušnje in predvsem me zanima, če kdo izmed slovenskih (po možnosti onkoloških) zdravnikov uporablja ta preparat. Zaenkrat bodi dovolj, se bom pa po vsej verjetnosti še oglasila, vsaj upam, da bom dobila kakšno bolj konkretno informacijo iz našega prostora. Nekaj tega sem že prebrala na internetnih straneh, pa bi vseeno rada vedela, kako stojijo stvari okoli tega zdravila pri nas (če sploh stojijo).

In ko je že ravno tak datum:

Naj vam decemberski dnevi odnesejo vse tisto, kar bi radi pozabili, nežno januarsko jutro pa prinese vso srečo, ki si jo želite.

Indira

Prav lep pozdrav, Indira!

O “čudežnih zdravilih iz tujine” smo tukaj že večkrat pisali. Zdravilo, ki ga omenjate, v Sloveniji še ni registrirano, pa tudi med predlaganimi zdravili za registracijo ga ni. Prepričana pa sem, da bo, če je resnično učinkovito, registrirano kmalu tudi pri nas. Za zdaj o tem presojajo strokovnjaki.

Hvala za lepe želje,

Irena

Sem mož zbolele žene za rakom na dojki, matere treh otrok.

Strokovnjaki še zmeraj presojajo. Ja saj oni niso zboleli. Ko pa bodo zboleli jim nič ne bo predrago in se bodo požvižgali na vse neregistrirane produkte.

Ko gre zares, je vse drugače.

New Report

Close