Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija reakcija na drugo mleko

reakcija na drugo mleko

Pozdravljeni

Kakšne so možne reakcije na novo adaptirano mleko? Zaradi premajhne teže so mi namreč v zd svetovali da naj poizkusim z Milumilom. Prej sem sinu dodajala Novalac. Naslednji dan po uporabi milumila pa je sin dobil drobne rdeče pikice po trebuhu, hrbtu in rokicah. Mislim, da to ni zaradi vročine, ker ima te vročinske izpuščaje po vratu in so videti drugače. Ker delno tudi dojim, sem najprej pomislila da je to mogoče reakcije na novo hrano. Ampak ker nisem jedla nič novega predvidevam, da je to zaradi n ovega mleka.

Zanima me Vaše mnenje.

Lp M.

Spoštovana luna,
kakšne bistvene razlike v mlečnih formulah ni, vsa so narejena iz kravjega mleka, prilagojena po sestavi materinem mleku. Lahko pa so drugačne dodane sestavine. Morda tile izpuščaji niso nastali zaradi zamenjave mleka. Malo še počakajte, kako se bo razvijalo, pa boste videli.

lp
Tanč

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close