Najdi forum

Mene pa mal zanima kaj se dogaja v moški glavi ali na kaj pomisli moški na kopališču, ko se mimo sprehahjao punce v seksi postvah in kopalkah? Se vam je že kdaj pa kdaj zgodilo da se vam je dvignil ob pogledu na kakšno za vas božansko punco, zraven vas pa je ležala partnerka?
LP

To ni nič takega, če se to zgodi, saj je to povsem naravna zadeva :)) Včasih sva z punco celo oba gledala “fajn bejbe” in se morda iz njih na tak simpatičen način tudi norčevala (“lej kok ma ta dobre joške”, “ah, ta ma bolj povešene”, … ) in se ob tem dobro nasmejala. Če punca na tak način pokaže tipu, da tudi njo zanima, kaj on gleda, potem fant ne skriva svojih pogledov na druga dekleta in tudi ona ni ljubosumna – njega pa potem mine 🙂 Ni tolk zanimivo gledat nekaj, kar lahko, kot pa tisto, kar je “prepovedano”, kajne? 🙂 (prepovedano s strani partnerja, namreč).
In to je bedno, zakaj nebi gledu, če pri tem ostane?

Princ

p.s. na enak način sva tut tipe opazovala :)))

ja seveda semi je dvignil,eni smo pac taki,kar pa ne pomeni da bi sexal z njo,ce pac vidimo kaj llepega in eroticnega se to pozna na otrdlini,,,,no ja kakor kateremu

ce je kaka res dobra si jo probas zapomnit za hude case, ko si sam s sabo in rabis pobrskat po domisljiji…..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close