Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Limfom in levkemija Re: Wrba in Alamut47

Re: Wrba in Alamut47

🙂 pozdravljena Kristinca,

nic zato…. Jaz nisem videla nobenih medsebojnih obracunavanj in ugotavljanj kdo ima prav. Je treba brat bolj nevtralno;) Morda je alamut47 ze odgovoril in ga nisem uspela prebrati? To ne vem.
Tako da ne vidim in ne risem nobenega problema, kjer ga ni;)))))

Kot pozitivno naravnanost razumem jaz, ce smo sposobni resevati nesporazume, to pa gre samo skozi razlago, kdo kako misli, dojame, interpretira. Kdor pa samo klaci vse v en predal, se naj ne cudi, ce bo ta predal enkrat razneslo :))) in to koristi predvsem onkoloskim bolnikom 🙂 cmooooooook

hvala, da sem lahko odgovorila alamut47-u, ker on je verjetno poskusal razumet. Pa da ne bo prekruto: meni je javnost ljubsa, ker mora dopisovalec malo bolj premisliti, kaj napise;) Drugi, ki jim je konstruktiven nacin tuj, se seveda dolgocasijo. Pravzaprav je bil moj prvi odgovor za AnjaK, ker me je krstila za “Problem Wrba”, ki ga nosi v sebi. Pa bi se zlagala, ce bi rekla da ne vem, zakaj za nekatere velja da se lahko izlivajo na racun drugih, tisti drugi pa ne morejo tam niti odgovorit.

Lep pozdrav

—-
se tole, to pa res ni dolgocasno :))))) cisto podcenjevanje, da me imajo nekateri za tako naivko: nekdo vedno spreminja moj mail naslov v forumu, vcasih napise [email protected], vcasih napise [email protected]… pa jaz tega nikoli nisem uporabljala… jaz dobim se vedno posto na [email protected] :)))))
(zdaj pa hitro kopirat:))))))) preden se bo skrilo

New Report

Close