Re: SAMOZADOVOLJEVANJE
mati božja,kakšne vse “STARŠE” danes najdeš…..draga “mamica”,ko kupiš nov sesalec,ali štedilnik,ali pralni stroj….verjetno vedno prebereš navodila,kako in kaj ravnati s tem strojem…..no ko si “kupila” OTROKA,pa seveda navodil nisi prebrala,ker si mislila,da že vse veš….no vidiš,ko nič ne vidiš in nič ne veš…..lepo te prosim,preberi si kakšna “navodila”kako se ravna z O T R O K O M….
v vsaki knjižnici je takšnih “NAVODIL” kolikor hočeš…..ubogi otroci pri takšnih mamicah…..kaj pa njen očka,morda je on prebral “navodila”,njega vprašaj,če pa tudi on nič ne ve,potem pa hitro OBA v knjižnico…..
Ravnanje tvoje hčerke je čisto normalno. Veliko otrok to začne početi tudi že precej prej. Jaz sem svojo zalotila pri božanju. Nisem sicer čisto prepričana ampak ko sem vstopila v sobo, je hitro umaknila roko in postalo ji je nerodno. Pa je precej mlajša od tvoje. Vendar sem sklenila, da ji ne bom ničesar dejala, ničesar očitala. Je pa res, da je to za starše lahko pravi šok. Žal ji boš morala kar se tega tiče pustiti čisto prosto pot. Težko se je sprijazniti s tem, da otroci odraščajo.