Najdi forum

Re: Razlaga diagnoze

Z manualno medicino lahko v vašem primeru poagamo le pri delni ali celotni odpravi bolečin pri artropatiji, odvisno od klinične slike, same artropatije pa ne.
Za vse ostale bolezni žal manualna medicina nima učinka.

Lep pozdrav,

*** Sergej Fedorov, dr. med., spec. nevrolog, spec. manualne medicine *** Ordinacije manualne medicine MO-GY: Trzin, dr. Andrej Kotov, T: 01/561 25 21 I Maribor, dr. Sergej Fedorov, dr. Vladimir Fedorov T: 02/470 24 13 I Nova Gorica, dr. Genadij Filipov, dr. Arkadij Januškevič, dr. Dimitrij Gaidukevich T: 05/300 23 77 I Koper (Ambulanta Zdravje): dr. Arkadij Januškevič, dr. Dimitrij Gaidukevich T: 05/300 23 77 I Murska Sobota (Tišina, medicinski center Živa v parku), dr. Sergej Fedorov, dr. Vladimir Fedorov T: 040 804 286 Celje I (Medicinski center Ludvigdental), dr. Roman Burdeniuk, T: 040 866 456 I Novo mesto (Očesni center Preskar), dr. Vasilij Banin, T: 040 56 56 65 I Brezplačna telefonska številka: 080 12 03 I https://www.mo-gy.si *** V kolikor boste prišli k nam na pregled, vas prosimo, da s seboj prinesete natisnjena vaša vprašanja in naše odgovore. Odgovori preko foruma ne morejo nadomestiti kliničnega pregleda. ***

Pozdravljeni!

Že eno leto trpim za bolečinami v vratu in glavoboli. Glavobole in bolečine v vratu, ki se mi širijo čez celo hrbtenico imam vsak dan.
Bila sem pri nevrologu, ki me je poslal na CT glave in MR vratu. Pri nevrologu sem dobila tudi vaje za vrat, ki jih moram izvajati vsak dan. K ortopedu sem naročena drugo leto. Ampak iz dneva v dan mi je težje. Ker so bolečine včasih zelo grozne, včasih ne tako, ampak imam jih vsak dan. Čutim tudi pritisk v glavi, glave ne moram držati pravilno gor, moram se podpirati. Zadnje čase opažam, da me oplazi tudi vročica, te dni se mi tudi vrti, zgodilo se mi je, da sem videla neke črne lise pred očmi. V očeh čutim napetost, med sencami.. V vratu mi nonstop poka.
Bila sem pri očesnem, ušesnem, dala sem kri za ščitnico, vse je bilo negativno. Čakam še tisto diagnozo, ki bo potrdila, kaj povrzoča te težave. Pa še na slike od CT in MR.
Baje je, da imam možnost osteohondroze vratne hrbtenice. Sem še mlada, zato me zanima, kako poteka zdravljenje? Kolikokrat na teden, če je uspešno in to?

Lep pozdrav.

Brez dvoma je vzrok za težave v vratnem delu hrbtenice, zato svetujem, da mi pošljete informacijo o izvidu MR in vam bom lahko ocenil, kje je problem. Če je čakalna doba zelo dolga, bi bil dovolj Rtg posnetek vratu.

Lep pozdrav,

*** Sergej Fedorov, dr. med., spec. nevrolog, spec. manualne medicine *** Ordinacije manualne medicine MO-GY: Trzin, dr. Andrej Kotov, T: 01/561 25 21 I Maribor, dr. Sergej Fedorov, dr. Vladimir Fedorov T: 02/470 24 13 I Nova Gorica, dr. Genadij Filipov, dr. Arkadij Januškevič, dr. Dimitrij Gaidukevich T: 05/300 23 77 I Koper (Ambulanta Zdravje): dr. Arkadij Januškevič, dr. Dimitrij Gaidukevich T: 05/300 23 77 I Murska Sobota (Tišina, medicinski center Živa v parku), dr. Sergej Fedorov, dr. Vladimir Fedorov T: 040 804 286 Celje I (Medicinski center Ludvigdental), dr. Roman Burdeniuk, T: 040 866 456 I Novo mesto (Očesni center Preskar), dr. Vasilij Banin, T: 040 56 56 65 I Brezplačna telefonska številka: 080 12 03 I https://www.mo-gy.si *** V kolikor boste prišli k nam na pregled, vas prosimo, da s seboj prinesete natisnjena vaša vprašanja in naše odgovore. Odgovori preko foruma ne morejo nadomestiti kliničnega pregleda. ***

New Report

Close