Najdi forum

Re: Psihicno nasilje partnerja

Pozdravljeni
Pisem se tukaj, da dobim se kaksen odgovor.
Partner se redno dopisuje z drugimi zenskami, veckrat sem ga ze zasacila, pogovori se nanasajo v smislu sexa itd…vendar po prepiru sem na koncu vedno jaz kriva. Da sem ljubosumna, paranoicna, da sem zivcni bolnik, pa da potrebujem zdravljenje da bo poklival resilca da me odpeljejo… stvari so postavljene na mesto kjer jih on doloci. Sem si kupila orhidejo in jo postavila na okno v kuhinjo vendar jo je prestavil v dnevno sobo. Sem jo nekajkrat postavila nazaj v kuhinjo ampak je vedno koncala v dnevni…moje stvari, ki jih imam so zanj krama od oblacil obutve itd….tega nevzdrzim vec…veckrat sem mu omenila razhod da greva vsak svojo pot pa ni zato seveda ker sta tukaj se dva majhna otroka. Veckrat ga prosila da greva sporazumno narazen da se posteno dogovoriva…ne zelim nic njegovega mu predlagala skupno skrbnistvo samo dame pusti oditi….nenehne groznje da ce grem nas bo pobil pa ne samo nas…bojim se zase za otoke za druzino, ze leta trpim to trpincenje nevidim izhoda….nikoli pa ni bil fizicno nasilen do mene tako da na policijo brez nekega dokaza ne morem…edino ce bi posnela groznje z smrtjo pa se takrat ne vem kako bi ukrepal in da ne bi bilo slucajno se slabse…

pojdi v varno stanovanje skupaj z otroci, pokliči socialno službo,.. tvoj tip je narcis ali nekaj podobnega, karkoli že je ni normalno niti približno,

Posnemi, prijavi na CSD in policijo in takoj brez napovedi samo “izginite” iz njegovega življenja v varno hišo ali k sorodnikom/prijateljem, če imaš koga takega.

Tvoj partner se zaveda, da nisi resno prepričana o svojem odhodu. Da v tebi ostaja tiho upanje, da on spregleda svoje početje in ga v zadovoljstvo vas vseh spremeni. Dokler ga prosjačiš, da on sprejme odločitev o tvojem odhodu, te itak ne jemlje resno. Zakaj bi te, če ve, da v resnici ne želiš oditi in da mora le pritisniti na pravi gumb in tvoja odločitev se sesuje kot hišica iz kart. Ko se boš v sebi res odločila oditi, boš stvari postavila na pravo mesto in z ničemer te ne bo več mogel izsiliti.
Moč za tvoje življenje je v tebi. Dokler te obvladujejo različni strahovi, ni možnosti za spremembo. Poišči vzroke teh strahov, če želiš spremeniti svoje življenje.

Tvoj partner se zaveda, da nisi resno prepričana o svojem odhodu. Da v tebi ostaja tiho upanje, da on spregleda svoje početje in ga v zadovoljstvo vas vseh spremeni. Dokler ga prosjačiš, da on sprejme odločitev o tvojem odhodu, te itak ne jemlje resno. Zakaj bi te, če ve, da v resnici ne želiš oditi in da mora le pritisniti na pravi gumb in tvoja odločitev se sesuje kot hišica iz kart. Ko se boš v sebi res odločila oditi, boš stvari postavila na pravo mesto in z ničemer te ne bo več mogel izsiliti.
Moč za tvoje življenje je v tebi. Dokler te obvladujejo različni strahovi, ni možnosti za spremembo. Poišči vzroke teh strahov, če želiš spremeniti svoje življenje.

Objava čaka odobritev

New Report

Close