Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Življenje, ah to življenje Re: najem sobe za "dnevni počitek" v Mariboru ali okolici

Re: najem sobe za "dnevni počitek" v Mariboru ali okolici

V Mariboru žal ne poznam nobenega takega prostorčka, vem, pa za to v Radencih-to ti je pa tak predaleč-mar ne?!

Pa povej za Radence, pa Ljubljano, pa………

pa kaj ste nori, da take stvari sprašujete takole javno….a mislite, da policija in davkarija ne brska po teh straneh….no le povejte, kje oddajajo take sobe, da bo takoj tam ORGAN……;-)))………………

Za Ljubljano vem… Za kar nekaj prostorov… Hmm… Maribor pa mi je bolj tuj kot ne… Samo Mariborčanke so pa hude! To pa!!!

kam danes v ljubljani…..povej, nestrpno cakam na informacije!
Lp

Mini kamp mostiščar, Cigonca pri Slov.Bistrici
Motel Pesnica, Pesnica pri Mariboru
pa ena gostilna v Polskavi (velika na desni iz smeri mb)

no, zdej si pa povedal…………………

…..kaj pa, če tkole na hitrco za par ur, oddam stanovanje….u lj. ….he

majda dej napiš kolk maš tel. št……..a boš kakšno kavo skuhala…….

Draga Micka, zato pa smo forumci. Predlagam ti gostišče Zarja na Pohorju; ni daleč, je pa prav to kar iščeš.

Najbolje je stranovanje dobre prijateljice, drugod te tako ali drugače zapišejo, iz lastnih izkušenj vem, da ima policije te stavri zelo nadrobno popisane, žal smo še zelo zelo daleč od normalne države, mislim,da celo v albaniji spiš brez osebne, pri nas pa te še po otrokih vprašajo, pa veliko užitkov, prav privoščim ti, to je tisto pravo, jaz priznamsem si za te namene kupil skrivno stanovanje z dohodom iz garažne kleti, rs super, s kakim res dobrim frendom kaj podelim drugi ne ve za to.

hotel lipa v lendavi

Leonardo v slovenski bistrci ali pa Potočnica-gost.laznik v istem kraju!!!
Pr Potocnici poklic prvo ti zrihtam popust-poklici MIHA je sef na št 02 81 81 549
Cena je pa 5000 sit!Ugodno !!!

LP

Na Ptuju pri Tonetu. Pa če te kdo vidi, pač, sem na poti v Toplice šla jest :)))Sam postelje malo škripajo, so preobremenjene, pa kilometrov majo ogromno. Cena okoli 4000 sit, če upoštevam 10% inflacijo.

Hahahaah ..glede na to ,da sem imela enega štajerca vem kje je fajn.ahahahahah
Pokliči PENZION JANEZ 5 min od centra Maribora.Lepe nove sobe ,vse na nivoju,poseben vhod.Skratka ..ravno zate.ahahahahha

New Report

Close