Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca Re: fleki

Re: fleki

Spoštovana lipceva! Vasega vprasanja zal ni bilo mogoce prebrati (odpreti). Prosim, ce ga napisete se enkrat.
Lep pozdrav!

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

Živijo!

Upam, da boste sedaj lažje odprli…
Stara sem 22 let in vam pišem zato, ker imam že cca. dober teden fleke po nogah (en je bil tudi na roki, samo je že skoraj izginil), ki ne srbijo, ne bolijo, samo nočejo izginiti-so pa precej vidni, le da so se v enem tednu malo “posušili”-koža nad fleki je malce bolj suha.
Več jih je manjših-cca 0.5×0.5cm, en je pa precej večji-cca 2x2cm. Ne vem, a naj grem k zdravnici, glede na to, da to traja že kak teden, ali ne?
Morda bo vprašanje čudno, toda kaj bi to bilo možno posledica nošnje “žab”-prejšnji teden sem imela PMS in me je tudi zeblo kot psa, pa sem se odločila, da oblečem žabe (najverjetneje sintetične), pa me je pozneje fajn zakuhalo (sploh pa pri Ljubljanski klimi…)…

No, upam, da boste sedaj lažje odgovorili. Hvala

Zdaj se pa da prebrati 🙂
Težje bo z odgovorom, saj so ti izpuščaji lahko skoraj “karkoli”. Pogosto je težko ugotoviti poreklo še s pregledom, kaj šele le na podlagi opisa. Kljub temu, da ni sumljivo za kaj nevarnega, bo obisk zdravnice neizbežen za diagnozo.
Lep pozdrav!

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

New Report

Close