Re: Dovolj imam te depresije!!
Star sem 23 let zdravim se pri psihiatru in jemljem asentra 100 mg .po naravi sem srečen in zadovoljen ter me veliko stvari veseli ko sem prebral članek sem se prestrašil da bom zbolel za bipolarno motnjo ker ker imm občasno obdobja anskioznosti takrat se zaprem vase in tuhtam ali sem depresiven vsako misel za nazaj analiziram ali sem biu skos v maniji domači ne opažajo nihanja razpoloženja razen to da v obdobju anskioznosti veliko tuhtam in se zaprem v sebe zaradi strahu in vsega ko se ti tesnobni občutki umirijo sem takoj spet zadovoljen in veseu v obdobju anskioznosti sem zaradi groznih občutkov zelo obupan me skrbi ali bo kdaj bolje bom sploh lahko tako živel…vsako misel analiziram ali sem dpresiven ali ne …ali so lahko takšna nihanja znak razvijajoče se bipolarne motnje . npr.ta teden mi je hudo vsako misel analiziram strah me je grabi me obup in žalost nato pa naslednji teden kot da bi se vse spremenilo in umirilo dobima nazaj voljo veselje in se počutim super kot prej hvala
Pozdravljeni,
težko vam povem ali je to, kar ste opisali znak razvijajoče se bipolarne motnje. Nihanje v razpoloženju je lahko normalno in ne pomeni nujno bipolarne motnje. Danes sem lahko vesel, jutri pa žalosten, vendar to še ne pomeni, da je z mano nekaj narobe.
Kolikor vas razumem se bolj ukvarjate z anksioznostjo, raznimi mislimi o strahu in občutki tesnobe. Kakšen je razlog, da jemljete Asentro? S kakšnimi težavami ste prišli k zdravniku preden ste dobili zdravila?
Lep pozdrav,