Re: bolečine v mišicah in kosteh pozablivost in težka hoja počasna
IMAM ŽE NEKAJ ČASA PROBLEME ,ČE KARKOLI DELAM ALI ČE JE MALO TEŽJE ME POTEM PO NEKAJ DNI POLI V VRATU RAMENIH HRBET NOGE IN MIŠICE .PROBLEM JE TUDI DA SE NE ZNAJDEM HITRO POZABIM ,ZATO ME ZAČNE BOLETI GLAVA ,ČE ME TAKRAT KDO KAJ SPRAŠUJE ALI MORAM KAJ NAREDITI NE RAZUMEM IN SE ZAČNEM ZNOJITI TEŽKO DIHAM .LEVO NOGO VEČKRAT VLEČEM ZA SABO KOT DA MI JE ODVEČ ,KER IMAM HUDE BOLEČINE .BIL SEM PRI ORTOPEDU IN PRAVI DA IMAM IZRABO VRETENC V SPODNEM PREDELU .ZARADI OTOPELOSTI SE SLABO GIBLJEM IN SEM SE ZREDIL .VERJEMITE TUDI AVTO TEŽKO VOZIM IN SE KOMAJ SPRAVIM VEN IZ NJEGA .RABIM KAR NEKAJ ČASA .IZ DNEVA V DAN SEM POSTAL BOL RAZDRAŽEN IN VSE MI JE V NAPOTO .RAD BI KAJ NAREDIL PA MI NE GRE .. ZA ODGOVOR SE VAM ZAHVALJUJEM
Spoštovani!
Opravičujem se zaradi zamude pri odgovorih.
Izgelda kot prepletanje ortopedskih in psihičnih težav. Koliko ste stari? Pri bolečinah je možno, da imate obralbjene sklepe, tudi sklepe v hrbtenici, ali mišično vnetje – polimialgijo, ali drugo obliko revmatične bolezni. Motnje koncentracije, pomanjkanje volje in nekaj opisanih telesnih težav, pa bi ob še nekaj dodatnih lahko kazale na depresijo.
Lep pozdrav!
Janko Kersnik
V drugi polovici novembra bo izšla zbirka treh priročnik z navodili za bolnike http://www.drmed.org/index.php?k=4&n=551.