Najdi forum

Re: BOLEČA HRBTENICA

Še eno vprašanje bi imela,

Glede na to, da sem študent (1 mesec in pol) in da sedim za knjigo približno 6 – 8 ur dnevno in da delam v pisarni, kjer dejansko sedim nadaljnih 8 ur, pomeni da sem vsega skupaj približno 16 ur na stolu.

Po tem času, torej po 1 mesecu in pol so se mi dejansko ponovno pojavile bolečine v hrbtenici, in naj še omenim, da sem opazila, da imam na vsake toliko časa (v dnevu namreč) nekontrolirano bitje srca. Srca naj človek ne bi čutil oz. te ne more zmotiti, če si fokusiran na popolnoma drugo stvar, pri meni je pa stvar malo drugačna, dejansko čutim drugačen ritem srca, kot pa sicer, kot da bi se želel iztrgati iz mojega telesa – hitro, 3 sekundi trajajoče hitro bitje srca, in potem se umiri.

Glede na to, da sem si ogledala na vaši spletni strani strukturo hrbtenice in kateri živci v hrbtenici oz. vretenci vplivajo na delovanje notranjih organov, sem zasledila med drugim tudi 2 prsni vretenec, ki dejansko moti delovanje srca, če je ta sicer nepravilen in s tem imam dejansko tudi jaz problem – vsaj kar je bilo videno na moji strukturni analizi hrbtenice, ki je bila opravljena v Diagnostičnem centru.

Sprašujem vas, če pravilno mislim, in kaj se da tukaj narediti oz. ali lahko to škodi mojemu srcu oz. mojemu zdravju.

Moram priznati, da me je malo strah.

New Report

Close