Re: boleča bezgavka na vratu
Imam eno vprašanje. Pred štirimi dnevi mi je zobozdravnik izpulil zob(šestica spodaj), ker je bil zanič. Pred tem sem imela skoraj en teden močne bolečine. Začela me je boleti bezgavka na vratu oz. Tik pod brado. Zobozdravnik mi je dejal, da imam močno vnetje , ki tli v kosti. Sedaj me pa zanima, če je možno, da ta bolečina na vratu še vedno ne mine zaradi tega vnetja. Nisem dobila nomenega antibiotika, me je pa pri puljenju zoba močno bolelo, ker mi ni injekcija prijela. Ali je morda bolečina pod brado vzrok česa drugega? Ne tipam si nobene bule in tudi zatečena nisem. Bolečina je podobne nekakšnemu tiščanju, ki včasih malo pojenje nato pa se spet pojavi. Sem zelo občutljiva tudi na klimatske spremembe.
Hvala za odgovor in lep pozdrav!
Jožica
Pozdravljeni!
4 dni ni zelo dolgo, povsem možno (in najverjetneje) pa je, da je bolečina povezana s posegom ali odstranjenim zobom. Če so težave hude, se seveda oglasite vsaj po terapijo proti bolečinam, ali kontaktirajte zobozdravnika, saj težko ocenim, če potrebujete še kakšno (antibiotično) terapijo.
Lep pozdrav!