Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina Re: Bel mucek, star 7 mesecev

Re: Bel mucek, star 7 mesecev

Tudi moj namen je dober. Tistemu, ki se ima za novega lastnika tega mucka, bom navil ušesa, da se mu bodo še tri tedne vrtela. Ne mislit, da sem z Lune padel, draga Jana. Je za njega dobro, da ga čim prej vrne!

Ah, dobro, no !
Pojma nimam kdo ga ima!
Mi je kar žal, da sem sploh kaj pisala.

Lp, Jana

B komleks- raje nič ne piši, če si tako neprijazen. Bodi hvaležen Primožu, da je dal ta forum in njegov namen naj tudi ostane tak kot je!
Pa srecno pri iskanju mucka!

Hvala Petra!

lp, Jana

Prav je, da ti je žal. Manjka pa opravičilo!

Hvala, Petra!

lp, bkompleks

Pozdravljen!

Če si mucka želiš najti, bi bil kot lastnik ti tisti, ki bi moral dati več podatkov (kraj kjer se je muc izgubil, točnejši opis…). Belih muckov je še pa še.

Pa če si z njim tako neprijazen kot na tem forumu, si je morda sam izbral novega lastnika)?

LP

Sonia

Sonia, usekala si totalno mimo. Preberi si še enkrat ali pa dvakrat, pa počasi, da boš ja razumela: mucek se ni izgubil, ampak ga je nekdo ukradel. Moje sporočilo ni namenjeno iskanju, ampak je poziv, da ga dotični izpusti!

Dragi moj B kompleks,

če bi ti bil malo bolj normalen, bi ti kdo lahko pomagal. Zabita nisem, da bi mogla 2x brati tvoje skrpucalo.
Če je kdo tega mačka res ukradel, čeprav dvomim, da sploh obstaja in mislim, da samo provociraš, lahko kar lepo nehaš, ker verjetno ne bere tega foruma.

Beremo ga tisti, ki imamo radi živali in bi si radi pomagali, kaj vprašali in se kaj novega naučili.

B iz svojega nicka kar ven briši, ker ti samo kompleks bolj pristaja.

Sicer pa ti ne mislim več odgovarjat, ker nima smisla. Če maček res obstaja in ga je res kdo ukradel, mu želim, da bi imel pametnega novega lastnika.

Sonia

Sonia, ti o tem mucku ne veš ničesar! Zato so tudi tvoje izjave o novem lastniku brezvezne. Kot so tvoji dvomi in nakladanje o nekih verjetnosti. Upam, da res ne boš te teme prebrala še enkrat, saj bi bilo to popolnoma odveč glede na to, da si v drugem odgovoru usekala še bolj mimo. Za žaljivke pa te nisem prosil, hvala.

Ravno včeraj sem peljal MIMO nekega ( ob cesti ležečega belega mačka).
Mislim da ta ni bil tvoj ,ker je bil obarvan-zakamufliran z rdečo ,krvavo barvo , sigurno je bil na pustovanju . (Je pa res da je imel ob sebi neko tablo RAJE V SMRT KOT PA ŽIVET PRI…….
Se bom pa mogoče ,ponovno peljal po isti cesti , in če bo še ležal na isti strani , mu bom povedal , da ga ŠE ZMERAJ vstrajno iščeš .

Po tem, kot kakšna se je tu izkazala kompleksova osebnost, sklepam, da je pravzaprav težko vrejetno, da bi mucka res srčno pogrešal. Človek v njegovi zagnanosti dobi občutek, da se za tem gotovo mora skrivati kaj drugega in ne preprosta ljubezen ali navezanost – npr. kakšna stava ali muckova velika finančna vrednost, ker ga je npr. nameraval kakorkoli unovčiti, voditi na razstave itd. V vsakem primeru ni ljubezen, saj se to ponavadi vidi. In če gre za denar ali karkoli podobnega, je v bistvu vseeno, ali ga bo dobil nazaj ali ne, pravzaprav bolje, če ga ne. Tisti, ki ga je domnevno ukradel, pa je najbrž storil pametno oziroma ga je bodisi hotel rešiti ali pa nevede rešil (spomite se mučiteljev mačk s Tržiča – saj ne rečem, da je isti primer, a vse je možno).
Torej tako spoštuješ živa bitja, da bi človeku zavil vrat itd…, mucka pa iskreno ljubiš, kajne?
In, kompleks, ne potrebujem(o) nobenih interpretacij o tem, da se najbrž spet motim(o), zato se tega raje vzdrži in ne govori vsakomur, ki se z njim ne strinjaš, da je usekal mimo. Mogoče si pa ti usekal mimo?

Kaj se kar nekaj razburjaš.Pomoje si se malo pohecal,ker je to nov forum.Mucka sploh nimaš.Sicer pa,nevem kaj so ti forumovci krivi,če si ga res izgubil oz ga iščeš.Ne napadaj!Ena neslana šala več.Če bi bil ljubitelj živali,bi drugače izpostavil svoj problem in ne z obsojanjem in napadanjem vseprek.Veš tudi nazaj zna človek marsikaj reči,ampak se ne splača.Ne bom ti vrgla kosti za glodanje.
Lepo se pospravi na svoj rajon in debatiraj o stvareh,ki te zanimajo.Ne pa bluzit kar vsevprek.Kapiš?!!

Jaz ne napadam vsevprek, ampak samo določeno osebo, ki ima sedaj mojega mucka. To trdim že stalno od začetka. Pravim samo to, da bo imel dotični pa zares pravi problem, če mucka ne vrne! O tem, kdo vse bere ali ne bere foruma, pač ne bomo debatirali v tej temi. Neslane šale pa se mi zdijo v zvezi s tem zaradi tega zelo neokusne, da veš!

No še jaz dodam,

B-kompleks, saj boš dobil drugega, kar se tiče vsipljivosti, pa to tukaj temu ni namenjeno.

primož

Slabo si si izbrala nick. Woody Allen ni psihopat, niti ni igral takšnih vlog v filmih. Zelo neokusno!

Tatjana, sram te bodi, da mi to privoščiš in me še vzporejaš s Tržičani! Skrajno sram naj te bodi! Da ne omenjam še, kaj si še drugega napletla zraven. Ja, totalno si usekala mimo. Upam, da se nisi preveč v koleno! Sicer pa, če te zanima, sem imel dva mucka, in ta drugi sedaj zelo močno pogreša svojega bratca. To je tudi odgovor Primožu.

;:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Stari spominjaš me na Mr. Beana :)))))))))))))))))))))

LP, miki

Explain.

Te pa opozorim, da se mi neslanih šal ne da več brati. To so resne stvari! 😉

New Report

Close