Najdi forum

Bravo primož. Upam, da se boš vseeno oglašal tudi na drugih forumih in nam olepšal dneve.

Zdravo!
O,,,,,,Ja, ljubezen je s pomladjo na pohodu! Prav je, da se vse srecne in nesrecne ljubezni manj mladih ( Ups, saj je misljeno tako??? ) znajdejo na svojem forumu… Ko pa je to vcasih ze kar bolezen, kajne? In je treba posledice tudi pozdraviti s kaksno dobro besedo..Zelim ti veliko uspehov pri “zdravilstvu” :-)) !!! LP

Ponca,

saj se mi lahko pridružite 🙂 Ljubezen pač ne pozna mlade ali malo manj mlade, ljubezen preprosto je in samo zaradi nje smo mi. Na koncu lahko rečemo edini smisel tega življenje, spoznati ljubezen. Bolezen pa postane takrat, kadar se na vse pretege mučimo, da bi jo spoznali. Lepa beseda, drobna pozornost, majhen nasvet… in še bi lahko naštevali, so vsi otroci ljubezni, ki imajo enak cilj, nekoga osrečiti.
Pri tem zdravilstvu je zdravje v nas samih. Samo pogruntati moramo to.

primož

Lepo…

Namen je očitno zelo dober, upajmo da zadeva uspe kot si si zamislil…

lp
mačkon

Oh Primož, tvoja dušica je pa res na strani ljubezni! Verjemi, radi te imamo!

primož, sem prepričana, da se bo “prijelo”.
sama sem bila nedavno v groznih zakonskih težavah in moram priznati, da so po vsej verjetnosti prav nasveti s foruma pripomogli k izboljšanju najinega odnosa (seveda je bilo na meni oz. na naju z možem, da te nasvete udejanjiva).
zato tudi z moje strani: hvala in srečno!

O, o,o,o Primož!
Danes sem vstala dokaj slabe volje, saj sem vedela, da me čaka delavna sobota,ampak …zalutala sem na internet in sem zelo presenečena, da obstajajo tako čustveni in razumevajoči moški, kot ti .
Želim ti obilo dobrega odziva in vedi, da ko naletim na problem ga bom tudi javno razkrila na internetu v želji, da preberem tudi tvoj odgovor….vso srečo in verjemi, da se bo ta tema prijela, saj se dotika vseh nas, ki imamo ljubezen v srčku!!!

Vso srečo….

Pozdravljen Primož!

Po dolgem času se tudi jaz oglašam. Ufffff… če verjameš ali ne, sem prodala vseh 1000 izvodov moje nesrečno prevajane knjige. Zdaj pripravljam drugi ponatis in seveda s popravki in brez napak.

Lepo, da se počutiš dovolj močnega za odgovore na vsa ta vprašanja…

Klicala sem te, ker sem želela izvedeti naslov in ostale podatke, da bi ti lahko sploh poslala knjigo, ki si jo želel… pa ni bilo mogoče nič izvedeti…

Mene osebno zanimaš Ti… ali lahko malo več poveš o sebi in od kje toliko poguma za vse to, kar počneš… oziroma, pripravljenosti drugim pomagati…

Lepo se imej,
Roberta Noemi

New Report

Close