Najdi forum

Ja, pa še to. Sam vseeno nekako verjamem v to, da se je ponovno zaljubiti možno. Pa saj se to dogaja verjetno pri vseh parih, ki so že leta dolgo skupaj. Na vsakih par let je najbrž nujno obnoviti lepe rituale maldostne zaljubljenosti. Poglej si film Don Juan de Marco.

Pa vendar v teh primerih, ne pride do sesutja zveze. Stvar se le nekako rutinira ali ustavi, ne pa da je že tri leta kritična in životari v glavnem na račun enega. Oprosti, ampak menim, da je to životarjenje na račun tistega, ki ne more in ne sme izraziti svoje ljubezni tudi v spolnosti. Ki je odrinjen in se upravičeno počuti zavrnjenega. Izjave, da ga ljubiš niso dovolj, dejanja štejejo.

V mojem primeru, je njena zadržanost in nesamozavest povzročila mojo nesamozavest. Libido je upadel in zdaj sem tudi sam zadržan in nesproščen (nakako se bojim kako bo šlo, če pride do možnosti za seks s partnerico, s katero je bilo to še pred letom čudovito početje). Tudi zaradi tega sem jo takrat zelo ljubil in misel, da bi bil s kako drugo je bila enostavno nemogoča. Zdaj ni več tako.

Kako je to pri tebi ne vem, bi pa cenil tvoje mnenje, ki prihajaš z druge strani (tudi mojega) problema.

New Report

Close