Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? rdeča znamenja po telesu???

rdeča znamenja po telesu???

Ima še katera rdeča znamenja po telesu, so kot tista rjava, le da so moja rdeča, različne pikice, ene male, ene malo večje, toda nobena pretirano velika in posebna, bolj male so, le da jih je z leti več. Kaj sploh so ta znamenja, ve katera???
Bi morala k dermatologu, me res mal skrbi, hvala!

Jaz imam rjave pike, ampak so od začetka rdeče ko nastanejo, pa malo srbijo. Potem ratajo rjave.

A so nekaj takega, kot ta na slikah? Tu gre za češnjev angiom:

http://images.google.si/images?gbv=2&hl=sl&q=cherry+angioma&btnG=I%C5%A1%C4%8Di+slike

Naslednji teden v soboto so brezplačni pregledi pigmentnih znamenj, pokliči 080 26 44 in se naroči. Če se ti zdi nujno, pa kar k zdravniku.
http://www.viva.si/clanek.asp?ID=4005

hehehe, to ni nič nevarnega! To so pač ene vrste znamenja, ki nastanejo običajno po 25. letu. Sprijazni se, staraš se:-)))))))))))
Jaz jih imam po sprednji strani trupa – fuuul!

Vsako leto jih pridelam nekaj, sem razmišljala, da bom pri 80. letih čisto rdeča. Zdravnica pravi, da so to mali tumorčki, ki pa niso nevarni.

Jaz sem cela posejana z njimi. Sem gledala na morju če bi na kateri videla te rdeče pike pa jih nisem nikjer videla. Jaz imam 5 kar velikih, zelo veliko srednjie velikih in veliko takih za velikost bucike. Sem vprašala eno prijateljico, ki je iz medicinske stroke (ni ravno dermatolog) ampak se spozna in pravi da je to češnjev angion, da ni to nič nevarnega, da pa če me moti se lahko lasersko odstrani. Razmišljam, da bi si vsaj 2, malo večja dala lasersko odstranit.
Aja še to, stara sem pa 43 let in so se mi nekje pri 30 letih začeli pojavljat, zdaj jih imam pa vsako leto več.

Tudi jaz jih imam.

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Ko sem si šla odstranit eno znamenje (nenevarno, ampak na mestu, kjer so na kavbojkah zadrge in sem ga poškodovala), sem dermatologu pokazala še te drobne rdeče pikice in mi je tudi zatrdil, da so nenevarne.

Punce hvala vsem, enkrat mi je en reku, da so to kao neke starostne pike in jih bom z leti dobila več, Letos imam 40 in ko sem se včeraj malo bolje od zadaj gola pogledala v ogledalu jao meni, toliko več jih je, no pač moje so in kaj zdaj, sam da vem, da niso nevarne, hvala vam zlate ste!

Jaz sem se pa danes naročila,ker jih imam veliko. Bila pred leti, so pogledal, rekli da ni nič hudega, ampak čakaš pa čakaš. In sem si rekla, pa zakaj ne bi to izkoristili, če je brezplačno. Ljudje, vzemite si mal časa,število je omejeno, zato čimprej pokličte. Pa bodo ene skrbi čez ramo. V času velikih vrst, pa tega, da težko dobiš napotnico, bi bilo pa tole za nekoga ki se s tem ubada, ne izkoristiti – neumno. Prav tako kot zdaj brezplačno testirajo proti hepatitisu B, ok ne rabim, sem krvodajalka.Torej, če imate dvome, poklicati, pa je.

Živjo!
mene zelo skrbi moje telesno znamenje ki ga imam že zelo dolgo NA STEGNU.je rjave barve in veliko za pest,ter je hrapavo .ni okrogle oblike in tudi zadnje čase se mi zdi da se spreminja:S..bi morala obiskati dermatologa??

New Report

Close