Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Prebavila Urologija Rdeča žila na zadnji strani penisa

Rdeča žila na zadnji strani penisa

Najprej bi se opravičil če sem zgrešil forum.

Na zadnji strani penisa že kar nekaj časa imam rdeče obarvano žilo ki izstopa od ostalih žil je čisto na površjju poteka pa vse od mod pa navzgor do glavice penisa čisto na koncu glavice gre v penis.
Takšno stanje imam že kar nekaj časa sem mislil da bo izginilo samo od sebe ampak temo ni tako.

Drugače bolečin ni nobenih tudi drugih čudnih stvari mislim da ni opaziti, zdi se mi pa da imam rahlo slabši pretok krvi v glavici penisa ampak po mojem je ta žilica malo premajhna za pretok krvi?

Lep pozdrav.

Spoštovani!

Penis je sestavljen iz treh brecil – dveh kavernoznih teles, ki močno nabrekneta ob erekciji in mu dajeta ob erekciji trdnost ter spongioznega telesa, po katerem teče sečnica in zavzema tudi glavico. Spongiozno telo sicer v erekciji ravno tako nabrekne, vendar ne rigidno, zato je običajno, da je glavica nekoliko manj “trda” od dela, kjer sta pod kožo spongiozni telesi.

Glede “žile” – tudi če bi poslali sliko, je ne bi mogel pretipati in natančno odgovoriti. Pač pokažite vašemu zdravniku. Največkrat ni nič, vendar nisem vedeževalka, da bi lahko to ocenil, brez da bi spremembo videl in otipal. Pa še v tem primeru včasih ne vemo, za kaj gre, in tudi če vzamemo vzorec tkiva in ga pregleda patolog pod mikroskopom, včasih še vedno ni 100% jasno.

Lepo pozdravljeni!

Lepo pozdravljeni! Urološko svetovanje - [url=http://centerurol.de]CenterUROL[/url]

New Report

Close