Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Preventivni pregled dojk Rdeč krog na kolobarju

Rdeč krog na kolobarju

Sem 30-letna mamica 7-mesečnika, ki ga še polno dojim,
kar je v zadnjem času zame zelo boleče, ker ima prvorojenec spodaj dva zobka, s katerima me velikokorat ugrizne. Moja zaskrbljenost pa je povezana s tem, da se mi je na levi dojki pred prbl. 2 tednoma pojavil čez bradavico in na eno stran kolobarja rdeč krog, ki me sicer ne boli posebej, me pa skrbi, saj se mi je sprva zdelo, da bo to povezano z zgoraj omenjenim dejstvom, a ta krog ne izgine, tako, da očitno ni posledica pretiranega sesanja, kot se mi je naprej zdelo. Kadar otrok pije ali kadar si mleko stisnem, je nekaj časa neopazen, pa se potem spet pojavi, koža je tam suha, zaradi dojenja si ne upam mazati z ničemer, razen s kremo za bradavice, ki pa ne pomaga. Ali moram h ginekologinji ali naj še počakam – je lahko sprememba vendarle povezana z dojenjem?

Po vsej verjetnosti da in ne bi rekla, da gre za kaj hujšega. Upam, da boste razumela, da je brez vidnih informacij zelo težko oz. kar nemogoče odgovarjati na tovrstna vprašanja. Na naslednjem pregledu se posvetujte tudi z ginekologom. Če bi se stanje še poslabševalo, pa se odpravite na pregled že predčasno.

New Report

Close