Najdi forum

Razvlaževalec zraka!

Zanima me če je kdo kupil omenjeni razvlaževalec, kako se obnese, je glasen ste zadovoljni z nim.

Moja mami ima zibro, vendar ne vem če ravno ta številka.Živi v kletnem stanovanju in brez tega ne bi shajala. Vsak dan se nabere polna posoda vode, zrak je super in ta pripomoček nepogrešljiv, tudi plesni se je znebila.

lep pozdrav!

tudi jaz ga imam… (morda druge št.) je super in res deluje… ampak ropota pa ropota….

kje se pa kupi ta aparat?in cena?

hvala

http://www.gaa.si/iskalnik/.Naš 118 pa ni tolk glasen.

No lih tega mam… sem pogledala!!!!

super je!
tudi jaz sem ga kupila pri ga…

lp

Jupi kupljen razvlažilec zibro iž že lavfa adijo plesnivi dnevi:)

Pozdravljeni tudi mi imamo probleme z vlago. Imamo kletno stanovanje, pojavlja se nam plesen, sedaj ko neprestao dežuje in imamo okoli 80% vlago v prostoru. Rabim za majhen prostor. Smo že probali s Ceresit, v katerega ustaviš tableto pa ni nič pomagalo. Najbrž potrebujemo kaj močnejšega.

Ali je med firmami razvlaževalcev velika razlika v kvaliteti in ceni. V Bauhausu sem videla enega za 119 eur, samo ni Zibro ampak ena druga firma.Kaj mi svetujete kakšnega naj kupim. Malo gledamo tudi na ceno. Kakšne so vaše izkušnje z drugimi razvlaževalci in kje ste jih kupili?

Hvala in lep dan vam želim

e nekaj bi vprašala tiste, ki ga že imate, koliko hrupa dela in ali je res, da ven piha mrzel zrak, zanimam se zato, ker potrebujem za otroško sobo.

Hvala:)

Mi mamo zibrota, smo ga uporabljal ko smo se vselili v prenovljeno (staro) hišo. Ropota en tolk kot hladilnik. Razvlaževalec deluje na principu hladilnika, zrak poriva skozi hladilne reže in se na ta način kondenzira vodo, ki je v zraku (hladen zrak lahko ‘drži’ manj vlage).
Ne bi ravno trdil, da piha hladen zrak, pač samo piha.

kje lahko jaz kupim Razvlaževalec zraka pa da je cena okoli 200€

hvala

Videla sem ga v katalogu od “GA”-celo znižan, pa tudi v Merkurju v BTC-ju imajo različne modele za različno velike prostore. Mi ga imamo in smo več kot zadovoljni.

DX118 Zibro, prava stvar imamo je že 5. let in deluje brezhibno, obenem po potrebi lahko vklopiš grelec zraka da povišaš sobno temperaturo če je mrzlo.

Lep pozdrav

Izet

New Report

Close