Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Razvijanje digitalnih fotografij

Razvijanje digitalnih fotografij

Živjo!
Vem, da tema ni za ta forum, vendar ker se pri otrocih velikooooo fotografira….. torej: Kje v Ljubljani se najugodneje razvije digitalne fotografije oz. kje jih razvijate ve? Hvala za pomoč. Nataša

Mi jih pošljemo kar po internetu na Digifot.com. Pripeljejo ti jih na dom, cena ene fotografije pa je 50 sit. In še nekaj prevoz. Meni ze zdi zelo ugodno in komot.

Se strinjam! Digifot je najbolj ugoden, tudi kvaliteta ne izostaja!!!

Lp, Ana – Nuša

Kvaliteta izdelanih fotografij je zelo dobra v Foto Maxi.

Ali

Tudi jaz priporočam Digifot. Si snameš program za naročanje z njihove strani, če pa imaš Windowse XP, pa naročaš direktno.
N.

tudi mi smo zelo zadovoljni z digifot-om.

Ne me tepst, ker vprašam – ampak zakaj dajete ravijat digitalne fotografije?
Odkar imam jaz digitalca , sem dala razvit samo 5 slik za mamo. Vse ostale slike imam spravljene na CD-ju.

mi dajemo v digifot, naredimo pa selekcijo, kaj razvijemo. ostalo pa na cd.

Najbolj uspele fotke dam razviti, ker vsi radi klasično pregledujemo foto albume – pa ni ravno isti feeling, če buljimo v ekran in klikamo z miško :))

Kakšno fotko še podarimo – no, ja, kakšno pa tudi pošljemo po e-mail-u.

Lp, Ali

V Foto Fantasy v LJ. mislim, da je bila ena fotka 40 sit. Vsake toliko časa damo narediti le naj naj fotografije ker pač z “virtualnimi” ni pravega užitka. Ja smo eni od tistih, ki morajo vse pofotkati…

Tudi mi priporočamo digifot. En dan naročiš oz. pošlješ, naslednji dan že dobiš na dom. Zelo enostavno in poceni. Izdelujejo tudi lepe povečave.

Digifot je zakon.

Digitalne fotografije razvijam v DM – naročilo pošlješ preko spleta, dvigneš pa jih v najbližjem DM-ju. Slika 10 X 15 stane 48 SIT (se mi zdi, da je to najceneje), pa še poštnini prišparaš.

Pri Foto Asja je trenutno cena fotografije 37 SIT, ce jih narocis preko interneta:

http://www.foto-asja.si/index.php?stran=fotolab

New Report

Close