Najdi forum

Kako razumete vi to?

Jaz ne razumem čisto nič. Kako lahko človek napiše kaj takega?

Preberi še enkrat mogoče boš dojela. Jaz sem dojela samo to, da nekaj naklada oz. govori, da vsi ljudje hočemo nekaj več. Al WHATEVER??

*Don't be sad, don't cry, I love you, that's why. Don't forget me never and I will be your friend 4ever!*

Ubral je samo dve skrajnosti ” al ja – al ne”… vmes pa en kup puhastega, napihnega pametovanja…

On ni prav dobro razumel kar je prebral, morda slišal…

Življenje je še vse kaj več!

Kaj tukaj ni razumeti?
Vsi smo nastali iz opic, nekateri so opice ostali, nekaj več je za nekoga keš, avto, dobra služba katera ti vzame 24 časa na dan, tako da v bistvu ne živiš, Rolex na roki v glavi pa praznina, za druge je nekaj več zavedanje da je vse minljivo in da je potrebno izkoristiti trenutke v življenju za bolj preproste stvari,…………..
Življenje, njegovo pomembnost in naš obstoj ter razloge zakaj smo tu in kaj je sreča si vsak razlaga po svoje.

Pozdravljeni!

Sprašujete, kako lahko človek napise kaj takega. Ljudje smo med seboj različni: ne le fizično, temveč tudi v čustveno-miselnem smislu, naš pogled na svet in naša mnenja se med seboj razlikujejo. Deležni smo bili različne vzgoje, smo različnih temperamentov in na različni stopnji osebne zrelosti. Vse to pa so elementi, ki vplivajo na naše dojemanje življenja ter na naše razmišljanje in čustvovanje.

Poleg tega se pri komunikaciji dogaja še ena zanimiva stvar: tisti, ki želi nekaj povedati, to oblikuje v misel, v stavek – morda kdaj ne najde povsem ustreznih besed za tisto, kar želi sporočiti. Prejemnik sporočila pa to, kar prvi pove, doživi po svoje, v skladu s svojimi izkušnjami in predstavami. Nikoli pa povsem tako, kot je prvi povedal. To se dogaja tudi sedaj, ko berete, kar sem napisal. Zato v komunikaciji velikokrat prihaja do komunikacijskih nesporazumov ali “šumov”.

Boštjan Trtnik Šola čustvene inteligence http://www.cdk.si/sci

New Report

Close