razstrupljanje skozi refleksne točke
A mogoče pozna že kdo obliže ki jih nalepiš na stopala -refleksne točke in ti vlečejo toksine iz telesa? Stvar prihaja iz Japonske, v Sloveniji je relativno nova. Definitivno pa deluje ker sama danes probavam 4 dan in obliž ki ga čez noč nalepiš na stopalo se zamaže s tekočino podobno gnoju – potegne vase limfno tekočino. Gre za razstrupljanje na naraven način, kombinacijo lesnih kisov in naravnih izvlečkov. Kura traja 6 dni, če je 6 dan obliž še zamazan pomeni da smo bolj toksični in nadaljujemo še 6 dni. Potem moramo nehat vsaj za 2 meseca.
žana piši mi na mail in ti povem kako se naroči , drugače pa stanejo 13.600 za čistilno kuro 6 dni , če jih naročiš 5 kompletov dobiš enega zastonj , tako se pač najbolj splača naročit , za več podatkov ti povem po mailu, ali pa ti pusti svoj mail. Deluje pa prav grozljivo , danes je sicer moj 5 dan razstrupljanja in včeraj mi je potegnilo grozljivo tekočino podobno gnoju iz telesa . To sploh ne moreš verjet dokler ne vidiš kako svinjarijo ti lahko ven izvleče.