Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost razšla sva se in sedaj me ponižuje!

razšla sva se in sedaj me ponižuje!

kaj mi je narediti?
Bil mi je velika ljubezen.Skupaj sva bila 3 leta.Ko sem se odločila, da prekonem zvezo, pa čeprav mi je bil zanimiv in tko, nisem bila več zaljubljena!
Ta moja odločitev, je prizadela njegov verjeno moški ponos, in me če je le mogoče, ponižuje kjekoli se mu prikaže prilika.Včeraj, sem se slučajno znašla v družbi, kjer je bil prisoten tudi on, in poogovor je nanesel kako se se PRAVE DAME v davnini učile pravilno sedeti za mizo in sicer, da so bile zravnanega telesa so trenirale tako, da so imele na glavi knjigo. MOj bivši se je takrat obrnil k meni in pred vsemi rekel, kdaj bom jaz postala prav OMIKANA ženska in začela malo trenirati?
Moram pripomnitii, da dokler sva bila skupaj, mi je vedno govoril, kako sem fina, olikana, poželjiva ženka s katero sa rad kaže v javnosti..toda sedaj me ponižuje povsod, kjer se mu le ponudi prilika!!!
No da nadaljujem, ker me je to globoko prizadelo (smeh prisotnih) sem se oprostila in odšla, vsa v solzah……………………

In sedaj vas sprašujem: Kaj naj naredim, kako naj pokažem svojo žensko samozavest?

hvala za prijazne odgovore

Svoje ženske samozavesti ne moreš pokazati, ker je trenutno nimaš … ker čene te včerajšnji dogodek ne bi tako prizadel …

Če se je odločil, da te bo poniževal, ne se mu pustiti … Recimo, včeraj … ko je dal tisto opazko, bi mu morala vrniti v istem stilu … Tako kot je on užalil tvoj ženski ego, daj ti njegovega moškega …

Pa srečno …

Lp, Bgv

hihihiihihihiihihihiihihihiihihihiihihihiihihhhhhh

no danes si pa zgrešila…saj veš tisto ko si me zadnjič obtožila
, da sem jaz avtor

?????????????????????????????

cmok do jutri

hahhhhhhhh

:))))))))))))) He he … :)))))))))))))))))))))))))))) … sej se mi je zdelo … pa sem vseeno odgovorila … :))))))))))))))))))

Cmoka …

Lp, Bgv

mene je tud ena bivša dost na podobn način jebala v glavo,samo ji nisem pustu tega užitka,da bi videla moje solze oziroma videla moj poraz…
potrudi se in bodi močna….ostan za mizo do konca….ne pusti se da te zlomi….
delaj se kot da te ne gane……to ga bo dost šokiralo

lp,

pa tako sm se potrudu z odgovorom :)))))))

ok nič se sekirat

drugi tko niso sposobni čustvovanja

sam kaj čemo, to je kruta usoda, nas čustvenih in nežnih moških dušic..

hihiihihihihiihihihi

pa veliko uspeha pri punčah v prihodnosti, Robi

lp

Ce tezko prenasas njegovo napihovanje, se raje nekaj casa distanciraj od druzbe, v kateri se tvoj bivsi pojavlja. Ce pa ze pride do nujnega srecanja in bo spet kaj bluzil na tvoj konto, se vedi odsotno, kakor da govori o povsem drugi zenski….
To bo sele udarec za zdraharja, bos videla! Saj vem, da je tezko, a le tako se bo ponizal sam in si pripisal tisto crno piko kot si jo zasluzi!
Ti pa se bos moralno dvignila nad njegov nivo.
Imej se lepse in LP!

Ma dekle ne sekiraj se, to je pač njegova “obramba”. Da te poniža in sebe dvigne.
Pač si odšla v solzah, verjemi ko ti bo vse to malo odleglo oz. boš bolj prebolela boš sposobna pokazat samozavest….

Pusti čas času, ta cajt se pa mal bolj ogni temu fantu ker ti ni treba poslušat poniževanja.

Drži se

Lp

Lady, takole:

To, da nisi več zaljubljena, je za bivšega kot nož v hrbet.
Svojo nemoč in obup je pokazal tako, da te je prizadel.
Pravilno in edino pravilno bi ravnala tako, da bi mu rekla:

Veš, razumem te, da si prizadet, ker te ne ljubim več. Ne
razumem pa tega, da me žališ pred drugimi. Zakaj mi to
delaš, razloži svoje bedno početje pred vsemi, prosim!

PRAVI MOŠKI zna v meni prebuditi čustva, za katera ne
potrebujem knjige na glavi. To, da sem fina in olikana, že
veš, saj sva bila skupaj 3 leta. Sedaj pa mi prosim, dovoli,
da sam odločam kdaj in koliko bom trenirala in kaj.

Tako boš najbolje pokazala svojo samozavest. lp Sven

Res je, da ko boli, nisi sposoben nikakor reagirati. Zavedaj pa se, da si samo svoja oseba in ne pusti, da vidi tvojo žalost, ogorčenost in prizadetost.
Veš ljudje so v obrambnih mehanizmih lahko prave zlobe, in verjemi (sploh bližnje, ali nekoč bližnje osebe)da se najraje obrnejo na najhujše metode maščevanja – ko te poznajo v dno duše.
Tudi on te najverjetneje zelo dobro pozna, in ve za vse tvoje najšibkejše točke. Po opisu sodeč je ena od njih ta, da daš veliko na svoj renome pred ostalimi. Ker te dobro pozna je poskusil na ta način, da bi te zbil na tla. Čeprav mu je zdaj uspelo, si tega ne dovoli več. Verjemi mi, da je najboljša tvoja obramba proti njemu navidezna hladnost in predvsem ignoranca.
Sicer je to težko doseči, vendar pa se potrudi (ne poslušaj kaj govori, in ga ignoriraj) in boš videla, da bo uspelo.
Vso srečo – Esy.

MOJA IZKUŠNJA Z BIVŠIM: OKROG JE GOVORIL, DA NE ZNAM LIZAT, JAHAT TKO ALI TKO NE, ANALCA SE BOJIM KOT VRAG KRIŽA… VRAČALA SEM MU TAKO, DA SEM REKLA: KAJ MU POMAGA NJEGOV VELIKI TIČ, KO PA JE V TIČU VEČ PAMETI KOT V NJEGOVI PRAZNI GLAVI.

‘jutro!

Ni prijetno,če te nekdo,ki si ga včasih imel rad,sedaj ponižuje…vendar jaz mislim,da je to obrambni organizem…kar je bil prizadet,mora to žalost,jezo,razočaranje na nekogar prenesti in seveda si ti tarča št.1!Mislim,da se tako tolaži,namesto,da bi napake začel iskati pri sebi.Minilo bo,ko bo spoznal,da ne ravna prav (če seveda sploh bo)…sem doživela enako! Pa sem mu oprostila,ker se mu je vsa “hudobija” vrnila v dupli dozi!!!

Lahko pa ga vprašaš zakaj je takšen,čeprav dvomim,da boš dobila odkrit odgovor!

lp,Pippa

Kaj se sploh matraš z njim, če sta se razšla, saj vidiš da te namerno želi prizadet. Ti veš kakšna si bila in kakšna, si, zakaj ti je tako pomembno njegovo mnenje in kaj on pove? Če ti je hudo, pa vsaj v družbi ‘glumi’, bodi hladna, meni se z vsemi,njega ignoriraj, če pa le kaj pove na tvoj račun, zajemi sapo in se nasmej in povej kaj takšnega, sej se tudi lahko zlažeš kot on, da mu bo nerodno,(da če ima še vedno hemoroide, ali pa da naj si pride iskat, ker še vedno prihaja na tvoj naslov glasilo od anonimnih alkoholikov… nato pa še preden uspe vrniti ‘kajlo’ odvihraj z visoko dvignjeno glavo. 🙂

Ne daj se Ines….You will survive…!

Mislim ej,vidim,da če nisi skoz prisoten,se kdo drug začne podpisovat z tvojim imenom????????
Torej dragi Sven1,podpisuj se drugače,pa brez zamere.

Glede odgovora punci,ki jo fant sramoti al kakorkoli ti rečeš temu,pa vrni mu z isto mero!!
LP

Hey Sven,

Kje pa si ti, a’s še živ? Kar lep čas si že nisva emailirala. Upam, da je sedaj že vse ok!

Lepe praznike!

Helo NYC,
Kaj to misliš,če je vse okej?Mogoče pa nisem pravi Sven,al pa:-)… No tu maš tko in tko moj mail,pa piši kaj.
LP

Hello,

Mislim, da si ta pravi, pismo…sedaj sem pa res v dvomih,… kaj če pa nisi, hehe? Ma sam to povej, če si poročen al ne,če maš kaj otrok al ne, pa mi bo vse jasno če si ta pravi. 🙂 Pol ti pa pišem.
Ziher je ziher!

Lep vikend!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close