razrast bakterij v maternici
kaj lahko sam storim , da se rešim razrasta bakterij v maternici, sedaj dobivam večkrat Dalacin antibiotično vaginalno kreme. Ta začasno pomaga, na dolgi rok pa ne, skrbim redno za svoejo higieno, prehuhavam spodnje perilo, je vse iz bombaža, res pa je, da se vedno pod stresom in prihajam počasi v meno, stara sem že čez 40 let. Kaj lahko sama storim pri tem, je pa problem,ker moram pogosto na vodo, ne peče me, ni kriv mehur(je že urolog to izključil).poskusila sem že tudi z tamponi namočenimi v probiotičen jogur, z kopeljo iz hrastove skorje, slišala sem d,a baje pomag še zelnica ,da v njej namočiš tampon. Že vnaprej hvala za odgovor.
Pozdravljeni!
Potrebno je izboljšati okolje v celotnem telesu, ne le genitalni del. Ena od glavnih sluznic v telesu, je v črevesju, zato je sanacija črevesja nujna ( protiglivična dieta, razkisanje, jemanje probiotikov).
Če prihajate v meno, bi bilo smiselno opraviti hormonski test, saj tudi to vpliva na sluznice.
Če želite več informacij o hormonskih testih preko sline, pokličite v ordinacijo.
Lep pozdrav!