Najdi forum

Prejšnji ponedeljek, 6. januarja 2003, sem si v prodajalni Hervis na Viču ogledovala bundo za 22.000 SIT (pri ogledu je sodeloval tudi asistent-pomemben podatek). Ker je bila razprodaja pred vrati, sem se ponjo odpravila včeraj in presenečena gledala podatke na pripetem listku: stara cena – 28.000 SIT, znižana cena: 20.000 SIT.
Ker zanesljivo ne gre za mojo površnost pri prvem ogledu (najmanj dva para oči sva ob prvem ogledu videla isto staro ceno 22.000 ), je edina možnost ta, da so trgovci pred razprodajo bliskovito dvignili cene, nato pa jih malce spustili.
O popolnoma identičnem primeru, ki pa ga je doživela v Maximarketu, mi je včeraj pripovedovala prijateljica; le da je ona mislila, da je malce premaknjena….

Me prav zanima, če je še kdo opazil tako lumparijo.

A je to mogoce??? Torej se nasi vrli trgovci niti najmanj ne boje trznega inspektorja……Le kako jim uspe “skriti” razliko?
LP

Jaz pa nimam takšnih izkušenj na razprodajah.

možno

Sem bila pa jaz včeraj v Emporiumu, tam pa se držijo pravil. Za 10 tisoč sem dobila štiri maje z dolgimi rokavi. Sem bila prijetno presenečena…..

takšnih lumparij sem opazila že ničkoliko, to nekateri počnejo že leta! že dolgo nazaj sem kupila čevlje za nižjo ceno, kot pa je bila potem na razprodaji!

sicer pa goljufije opažam dnevno in to pri majhnih zneskih! zato je treba biti zelo pozoren, škoda le, da se ljudem za 10 tolarjev ne da pričkat, trgovci pa na ta način bogatijo.

New Report

Close