Najdi forum

Sem 50 letnik in kar nekaj let samski razocaran zaradi spoznavanju zensk.

Iscem neko normalno zensko ki bi si zelela imeti zivljenje ki je vredno da se temu tako rece.

Pri samem spoznavanju in navezovanju stikov nimam tezav ker sem.komunikativen simpaticen in prijazen.

Zalostno je to da naletim.na same take ki so imele ogromno partnerkev,bile nekajkrat locene in si zelijo prijateljevati se z vecimi moskimi.

Zenske te so brez prave osebnosti jebe se jim za vse po vrju tega se pa se delajo norca iz mokih.

 

Tale svet drvi v brezno, kar se tiče žensk. Prepolne same sebe ter kao “nedostopne”, važno samo kaj ji lahko nudiš ter, da ona uživa.. Raje sem sam, do konca življenje, kot pa, da potrošim minuto za iskanje.

Konec koncev kaj pa ona lahko ponudi? Zaupaš ji, poskrbiš za njo a ona v svoji glavi že razmišlja o nekomu tretjemu.. Seveda niso vse enake ampak 99% so pokvarjene.

Nato se pa narod čudi, ko kateri kako ošamara ali še kaj več🤔.. Saj ni čudno pa čeprav tega ne zagovarjam..

Skurbano vse po dolgem in širokem.

Pa lep pozdrav👍

Raje motor in se zapisati MGTOW kot jovo na novo neko tetko v menopavzi. A lahko izvem kaj ti ženska danes sploh ponuja? Prestara za otroke, prestrašena za življenje, njeno prtljago 25 let in njena razočaranja in njene otroke in bivše partnerje? Treba ti ovo?

Razočaran 50 letnik se hoče smiliti ljud3m na forumu. Kaj pa ste delali zadnjih 35 let? Zakaj pa nobena tetka ni ostala z vami? Zakaj pa ste izbirali take zajčice ki so varala? Vi ne rabite ženske, vi rabite en par jajc. Lahko jajca od kitajca ali pa od zajca ali pa kinder ampak vsaka bodo boljša kot ta ki jih imate zdaj. Život zafuran sedaj pa gleda kot tele. Ne bo šlo.

Tadrugi prestrašenček bi pa igral komandirja z “ošamaro” in podobnim. Tu je glasen doma bo pa copatek in prosil za BJ pod odejo. 😄 Samo luzer kompenzira z nasiljem. Ja Procentek, pusti tetke na miru, ni to za tebe.

Gospod vsevedi Čarli.

Z veseljem bi vas malo prizemljil, ker se mi zdi, da kličete po temu. Lahko ste gajstni tukaj na forumu ampak pomoje v realnosti niste tako zelo, a ne? Predlagam, da si pumpate svoj beden ego kje drugje, kot pa na forumih. Vprašanje je, kako vi funkcionirate z kontra spolom🤔🤔.. Preberite si še enkrat omenjen naslov ter vsebino debate,da boste morda dojeli o čemu se piše tukaj.

Mislim pa, da vašega mnenja niti noben ne potrebuje, ker niste napisali nič pametnega🕵️‍♂️..

Verjamem pa tudi, da vas ženske na široko ob idejo, če tako brezvezno lajate, kot tukaj.

Lep pozdrav, se vidimo v Polju.

Procentek pozna vse diagnoze in odgovore! Svoje predloge imejte zase, vse je v redu. Svojo latentno željo po hospitalizaciji pa prav tako uresničite sami, žal nimam časa da vas pospremim. Vas bo vaša gospa tetka.

Gospod Čarli, vse lepo tudi vam. Upam, da vam žena ne skoči čez plot ravno takrat, ko ste aktivni na teh forumih.

Se vidimo v Polju, če vas prej ne spustijo💪

New Report

Close