Najdi forum

Pozdravljeni, rada prebiram vašo rubriko in sem se sedaj tudi sama opogumila, da vam izlijem moje težave, ki me vsak dan bolj pestijo. Z partnerjem sva par 10 let in ima dva otroka. Vse lepo in prav. Ne vem kako naj sploh napišem. Tudi moj brat s katerim se jaz zelo dobro razumem in mi zelo veliko pomaga ima punco in enega otroka. Skupaj sta tudi že kakih 9-10 let. Začelo se je nekje po rojstvu najinega prvega otroka. Moj fant in bratova punca sta imela zelo dolge pogovore po telefonu. Ne bi vedeli, če nebi en mesec bil računa za telefon ogromen in smo prosili izpisek. Odgovor mojega fanta, da sta se pač menila navadne stvari, tudi po 2 uri na dan. Potem je fant začel “teči” in smo ugotovili, da se oba rekreirata ob istem času. Dobivala sta se v gostilnah na pijači, so mi povelai drugi, ki so ju videl. Ampak njegova obrazložitev, da mu ja pač prijateljica. Naj povem, da se je vse dogajala naskrivaj. Jaz in moj brat o tem nisva imela pojma, dokler pač nisva pogruntala. Potem je bil en čas mir in midva sva dobila drugega otroka. Je fant hodil na rekreacijo v telovadnico. In kaj nekega dne ugotovim ko mojega brata ni bilo doma, da je bil pri njej. Sta reševala, kako bi se mi bolje razumeli. Po vsakem mojem izbruhu, da ga imam dovolj je nekaj časa mir. Sem mu že rekla, da naj igra odprte karte in naj pove kot pravi moški, ne pa da me zajebava. In on meni, da z njo ni imel nikdar nič, da sta se samo pogovarjala itd…. Zadnjič pa spet na njegovem mobitelu njena številka. Sem znorela, ne vem več kaj naj naredim. Včasih pride dan ko mu verjamem, potem bi ga pa spet najraje odpikala. Tamala dva sta pa ful navezana nanj in ne vem kako bi bilo. Kaj naj storim? Prosim za vašo pomoč, ker sem včasih totalno obupana in brez volje.

vaš fant je pokvarjen in lažniv vi pa ste naivna …. toliko časa se že vleče ta odnos z bratovo punco da bi že morali spregledati da to ni samo prijateljstvo…. zakaj pa problemov ne rešujete skupaj….. vsi štirje……??????
Kako pa se obnašata ko sta prisotna še vi ali vaš brat?????????????

Bodite močni in ne pustite se poniževati z strani vašega fanta in bratove punce….. naj vas ne imajo za neumno……..Kaj pa pravi vaš brat o vsem tem???????? Mu je vseeno??????????????

Tudi jaz sem mnenja, da ima v vaš partner zvezo s bratovo punco.
Če bi bilo vse pošteno, se nebi skrivala pred vami in toliko časa ob vsaki priložnosti tičala skupaj!!
Povejte bratu in se pogovorite oštro na štiri oči.
Ne bodite naivni in ne verjemite tem otročjin izgovorom- prijatelja!?!

LP

Grozno mora biti, saj sta tu dva otročka in pa dolgoletna zveza. po moje boš mogla razčistit z njim. Nič več stikov s tisto punco, al pa konec, pa naj pove za kaj se bo odločil.

Ko bo spet kam tekel, poklici bratovo punco in jo prosi, ce bi popazila otroka, ti pa z njim, da se boste bolje razumeli, kot sta se onadva ze zmenila. Najveckrat zezajo, ko imamo majhne otroke, potem pa so ljubosumni in posesivni, ko otroci zrastejo in si me organiziramo zivljenje drugace. Ocitno ima dama doma premalo pozornosti in potrebuje za samopotrjevanje se tvojega in morda obratno. Poizkusi biti zlata in romanticna in se kaj, pa naj se sam preprica in odloci. Ne tezi mu, le prijazno, pozorno opazuj in premagaj tekmico na diplomatski nacin. Niti omenjaj je ne, kot da je ni. Ce pa jo bodo drugi, jo pa se ti hvali. Potem ne bo vec zanimiva.

Srecno!

New Report

Close