Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Razlogi za neplodnost

Razlogi za neplodnost

Moja zgodba je posebna. Imam dve hčerki s prejšnjim partnerjem. S sedanjim sva si želela še enega otroka.

Z neplodnostjo oz neprestani spontanimi splavi se boriva dobre štiri leta. Potem, ko naj bi meni odkrili ismokelo oz žepek v maternici od prejšnjih CR, do tega da ima on zelo slab izvid spermiogram. Zdravnik iz Postojne ga je poslal na gensko testiranje, po tem ko sem rekla, da do nosečnosti pride ampak propade v 4. ali 5. tednu. Ker so bili izvidi ok, bi potem morala jaz na gensko testiranje. Po tistem sva si vzela čas za razmislek.

V vsem tem času sva neštetokrat prejokala ob ponovnem spoznanju, da nama otrok ni usojeno.

Moje zdravstveno stanje je pa takšno. Lani so se mi bolečine poslabšale. Ker mi tablete Diclo Jet niso pomagale kljub občasno povečani dozi, sem se avgusta odločila da jih prekinem.

Jutri imam UZ pregled, da mi potrdijo oz ovržejo nosečnost. Po mojih izračunih naj bi bila v 8. tednu, kljub krvavitvi tri tedne nazaj in negativnemu CB testu dva tedna nazaj.

Kaj bo pokazalo ne vem, hočem pa povedati da obstaja možnost, da so bili splavi povezani z jemanjem tablet.

New Report

Close