Razlike v velikosti
Zdravo.
Mene zanima pa predvsem če ste katere ženske/punce imele izkušnje da ste bile s fantom, ki ima velikega npr. 18cm in potem ble z nekom ki ima manjšega npr. 12cm? Kaj je dejansko drugače je dost slabš al sploh ni slabš ce je kemija mocnejsa z unim k ma manjšiga..skratka ce lahkp opisete razliko.
Thanks
jaz imam eno izkušnjo. najprej sem mela enga, ki je mel res velikega in pol sva sla narazen. pol un tadrugi je mel pa manjsiga. in v resnici je bilo mal slabš. pač pol ko se navadiš je kar problem. drgač pa ljubezen premaga vse meje ane 😉
Cao. Najprej thanks za odgovor. Kok pa.mislis da je bila razlika med tem ta vecjim in manjsim..?
Pac med 18cm in 12cm je 6 cm razlike pa najverjetneje ma on tud vecji obseg…sam nevem a je blo ful slabš al pac drugač?
In pa kaksnga mas zdej “doma” ?
tisti ki imajo 18 cm in ti ki imaš 12, je razlika samo v tem, da unmu ki ima 18 cm mu ga gre 10 cm v škodo, tebi, ki imaš 12, gre v škodo pa 4 cm, ker je nožnica dolga 8 cm… bolj kot dolžina je pomembna (pa tudi ne vedno) debelina. Ne se sekirat zaradi 12 cm, je čist ok, mislim, da je povprečje okrog 12 cm, nisem zihr, kar pomeni, da je še dosti manjših, če je povprečje 12 cm. Če boš nežen z punco bo vse ok.
Forum je zaprt za komentiranje.