RAZLIKA V LETIH
hojla..
mam podobni problemček..
s fantom sva ze eno leto skupi..sm stara 21 let on 35..
pa mene tudi kdaj muci to kaj bodo drugi rekli..
vem da ga mam ful rada in hocem biti z njim celo zivljenje…sam mal me matra kako bo to zgledlo ko bom js 30 on 44??
js tut ne vem kako naprej..tako da ti ne morem nic svetovat..sam vedi da nista edini primer..
mej se..
tud moj partner je 20 let starejši. zaenkrat je še vse lepo in prav. ampak tudi jaz se sprašujem, ko bom sama 30..bo on že skoraj v pokoju. Ne da me moti, ker niti ne zgleda, niti ne deluje tolk star, ampak je še pravi “mladenič”. Povejte mi, kje najbolj opažate razliko? oz kaj je tisto, kar vas pritegne na toliko starejših?
Moj je bil “le” 8 let starejši. Začela sva v srednji šoli. Prvi pravi moški. Saj včasih sem imela pomisleke, glede let, vendar sva si ustvarila družino, imava otroke…. in z leti je bil on vedno bolj doma, nikamor nisva šla, še seksala sva vedno manj. Na koncu se je pustil celo preživljati, čeprav je bil za delo še kako sposoben. Na srečo sem zbrala dovolj moči in se ločila. Sem pa potrebovala kar veliko volje, zato sem jo nabirala (pre)dolgo. Če bi se lahko vrnila nazaj – bi poslušala svoje starše in si ne bi izbrala toliko starejšega od sebe. Sicer pa vedno velja pravilo izjem – takšnih ali drugačnih. Meni je žal, da sem bila takrat tako zelo pametna.