Najdi forum

POZDRAVLJENI

STARA SEM 30 IN SEM SPOZNALA KRASNEGA MOŠKEGA, VSE JE V FAZI RAZCVETANJA…
MOTI PA ME TO DA JE STAR 48 LET, TAKO KOT MOJA MAMA. RES JE, DA VIZUALNO LETA DOBRO SKRIVA, PA VENDARLE…

VEČKRAT SEM MU TO ŽE OMENILA, AMPAK DOBILA ODGOVOR, DA LETA NISO POMEMBNA…

SEDAJ RES NE, ZANIMA PA ME KAKŠN EIZKUŠNJE IMA KDO OD VAS KO BOVA RECIMO JAZ 40 ON PA 58

HVALA ZA KAK NASVET

Pikica,

a ga imaš rada, ga ljubiš, ima on tebe rad, te ljubi????

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Če tukaj tole takole nas sprašuje, potem očitno – ne!

Ko je prava ljubezen na delu, takrat te še na netu ni…kaj šele, da bi kogarkoli kaj takega spraševal…se boš strinjal, Primož, če rečem, da si takrat kot tank…samo naprej, po jasni poti proti cilju?

če je ljubezen prava, potem leta niso pomembna ovira…moja učiteljica se je poročila s 13 let mlajšim…krasen zakon. če je samo avantura, potem je razlika še manj pomembna….ker iztak mine in je vseeno…

če si pa iščeš idealnega zase, potem gospodu pravzaprav že zdaj v fazi razcvetanja delaš krivico…raje ga ne prizadeni in ga pusti sedaj, kot pa, da ga boš stalno spominjala na njegova leta…pod pritiskom je težko živeti.

karkoli te moti danes, te bo čez čas samo še bolj!

Moj oči je od mame starejši 16 let…in jaz pravim…nikoli ne bi imela toliko starejšega partnerja. Sej ko sta bila še bolj mlada je še šlo. Zdaj, ko je pa mami stara 49…on pa…je to groza. Ona polna energije…on pa bi samo ležal, pa počival, pa nikamor šel,… Res je, da se mu leta ne vidijo…ampak v mišljenju pa je velika razlika. Pa še, ko sem bila še v osnoni šoli, so vedno govorili ˝A s teboj je pa dedek prišel…˝ Da ne govorim kakšne muke sem takrat preživljala. To je pač moja izkušnja, odločitev je pa tvoja. Lp

Živjo!
Ne bom ti dajala nasveta. Povedala bi ti rada le da poznam par, ki se lkub razliki v letih odlično razume.
Sošolkina mama je 17 let mlajša kot njen mož in sta se spoznala ko je bila ona še v srednji šoli. Danes sta še vedno srečno poročena in imata 2 otroka (25 in 23let). Njun zakon pa traja že malo manj kot 30 let. To ti je dokaz da leta niso pomembna!!
Moje osebno mnenje je, da je v vezi pomembno je le da se imata rada in se med seboj spoštujeta.

LP, Vika

Če bi bil človek vedež ne bi bil revež! Kdo ti daje garancijo da bo zakon v redu, če sta zakonca enakih let? Take garancije ni. Lahko imaš partnerja, ki je tvojih let, pa te bo prevaral z drugo, lahko imaš partnerja ki je od tebe starejši 10 let, pa te bo pretepal, lahko imaš partnerja, ki je 20 let starejši pa skupaj preživljata čudovita leta ali pa vse to v obratnem smislu.

Pravil v skupnem življenju ni, prav tako ni garancije! Napisala si, da zadeva še ni resna, zato raje prekini, če imaš že sedaj take pomisleke.

Koga brigajo rpedsodki drugih, če jih jaz nima, pa če mi je všeč… Btw, jaz sem 23, on 48

Moja mama je 16 let starejša od očeta, pa se vseeno dobro razumeta. Drugače ne bi bila skupaj že več kot 31 let. Torej če ga res ljubiš naj te ne skrbi razlika v letih.

In ko boš ti 40 bo on 65.Ti vitalna v naljlepšuh zrelih letih…on pa ? Ja Ja sej vem…če se imata res rada…Ali imata res podobne interese…dvomim saj je generacijska razlika ogromna…že samo v razmišljanju…seveda se razumeta…saj si mlada in se ter da učit …Kaj pa pri 23 lahko veš takega da mu lahko slediš?
In če se boš ti ukvarjala s kakim športom bo on doma ležal…

Moja teta ima tak primer!!Ona je stara 38, on je pa 58!Se prav dobro razumeta in leta ju ne ovirata, trenutno mata otroka stara 5 in 9 let…ni ovire, sej pri njuju ne!

:))))) Kdo je pa rekel, da je ljubezen večna? Jaz živim za ta trenutek, vem, da ne bo trajalo večno. Večno tiak nič ne traja. Po par letih zakona se itak v 90% partnerja naveličat adrug drugega. Aja, otrok ne mislim met, če jih bom slučajn mela, jih bom mela z nekom drugim, maljšim (že vme s kom, če bo še takrat prost :))) Je lep, pa pameten, sam je še nekoliko rpeotročji, pa preveč hitro bi se želel ustaliti, kar men trenutno ne paše. Sej vme, da se čudno sliši, sam men je dejansko vseen kako bo, trenutno sem pač zaljubljena v nekoga drugega. Aja, pa oba sta športnika, in pri prvem je večja verjetnost, da se ker je ekstremist ubije, kto pa da bi kdaj bil rpi miru. Moj moto je pač go with the flow… Itak sem še mlada, mi eš ni treba preveč po “odraslo” razmišljat, in se ustalit, nekje pri tridesetih mogoče…

Ja tko..jz sm na ist kot ti…s to razliko da sm kr neki let mlajša od tebe..ampak razlika med mano in mojim fantom je 8 let..
sam to ti lhko rečm..sledi svojemu notranjemu glasu in misli s svojo glavo ne pa z glavo drugih..upam da razumeš kaj ti hočm povedt?!
Ne sekiraj se kajdrugi govorijo,ker s tem ne boš nikoli daleč prišla…
glej na to,da bo tebi prau,da boš ti srečna…da boš ti imela rada osebo,ki je tolko let starejša od tebe…
če bi jaz poslušala mnenja drugih…bi bila danes osamljena in žalostna…tako pa sem se odločila,da pustim ljudi,ki so nevoščljivi na miru,in s tem ravnanjem sem še danes srečna z mojim fantom..no ja..to je neki tazga=)

Živjo!
Leta gor leta dol sama imam moža ki je 14 let starejši uuuuu so takrat dejali ljudje ,sama sem se požvižgala na vse besede in verjemi mi danes sploh ni žal .Med sabo se dobro razumeva imava podobne želje, potrebe in se dopolnjujeva.Niti slučajno ne leži na kavču takrat ko se rekreiram ampak greva skupaj ,včasih v kino ,pa v gore,na morje,v toplice.Včasih pa udobno lenuhariva na kavču in se pogovarjama do onemoglosti.Najin 16 letni mulc pa poskrbi ,da nama čisto nikoli ni dolgčas!Sama se odloči kar ti veleva srce ne poslušaj drugih saj ko izbiraš sopotnika je važno ,da sta podobnih misli imata podobne želje in podoben smisel življenja to je tisto ,ki na dolgi rok pomeni srečno življenje v dvoje in lažje premagovanje vseh težav,ki nastanejo skozi zivljensko pot.Neka stara ženska mi je nekoč dejala :Ljubezen je kot skleda medu ,med se poliže skleda pa ostane in če ti ta skleda pade na tla se razbije in je nikoli več ne sestaviš.Veliko sončka v življenju ti želim!

Tukaj ti pa lahko svojo pripeljem.
Pikica, ljubezen n epozna meja in tudi leta niso ovira.
Pri nama špila kot namazano, pa čeprav sem starejši od nej za deset let.A leta niso pomembna, če je ljubezen in sreča.
In nikar ga ne primerjaj s svojo mamo……misli si, da je tvoj in samo tvoj in da ni od nobene druge.Če boš pa leta venomer omenjala, bo ostalo za vedno v tvoji glavi in boš sama sebe obremenila s tem, da je starejši………

HOUG govoril sem……………

Nasmehni se, nekdo te ima rad................

Draga Pikica!

Stara sem 30 in moj moz je 14 let starejsi od mene in se imava cudovito, pardon imamo se cudovito – zraven imamo se 2 mali frkljici – 2 leti in 6 mesecev in nepopisno uzivamo. Se izredno doplnjujeva in dvomim, da bom kdaj imela poleg sebe “starca”. Moz je fizicno zelo aktiven in na sploh zelo aktivna oseba.

MOje razmisljanje: Zenske smo prej in bolj zrele kot moski.
Zenski pristej pet let, moskemu pa odstej, in ce ostane se 5 let razlike je to zelo dobro…

Sicer pa kjer je ljubezen ni meja in ovir.

lp
Nika

Glede na to, da je pri mojih starsih razlike 20 let in sta ze oba v letih. Lahko recem samo eno. Generacijsko je razlika zelo velika in to postane se toliko bolj ocitno, ko je zena stara 60, moz pa 80 in postane tako kot vsi starci – TECEN. Ne zanima ga nic novega, vse kar je – so spomini! In to je tudi najvecji razlog, da se doma skoz kregata. Mama bi se marsikaj naredila, spremenila… ampak ne more!

Js bi rekel, da je ena pametna razlika v letih nekje do +10 let za moskega in nic vec!

LP

Če živiš samo za trenutek si tako samo odteguješ obdobje daljše sreče…nič ne traja večno….zakaj pa ne?

***** KAKŠN EIZKUŠNJE IMA KDO OD VAS KO BOVA RECIMO JAZ 40 ON PA 58******

PIKICA
daj povej se malo o svojih prejsnjih izkusnjah. Ko si bila stara 22 let, koliko starega fanta si imela tedaj? in kako se je ta veza obnesla do sedaj, ko si stara 30?

Ja, na to bi lahko prej študirala…. Po mojem to ni ljubezen… Men moj star ata ni tečen, pa je star 83, čeprav pravi stara mama kolk je tečen…

Jest jih pa poznam nekaj, ki so že v svojih 20-tih letih tečne. Misliš da se bo to pri 80 poboljšalo ali še poslabšalo?

New Report

Close