Razlika v letih
Pozdravljeni!
Zanima me, kakšno je vaše mnenje o odnosu mlajši moški – starejša ženska?
Pri svojih 48 letih sem že dolgo razvezana in se nisem ponovno poročila. Imam pa kar precej mlajšega prijatelja, ki je star 35 let in seveda poročen. Srečujeva se občasno. Imam občutek, da se kljub razliki v letih kar dobro razumeva. Ampak se dostikrat vprašam, sploh kadar greva v kakšen lokal, kako se on v resnici počuti v takih trenutkih, saj je starostna razlika očitna. Rada bi videla v njegovo dušo, njega pa o tem ne morem nikoli vprašati.
Hvala za vaša mnenja.
Lep pozdrav,
Sirena
Ogromno – ampak res ogromno – moskih se super pocuti s starejso zensko od sebe.
Dolga leta je bilo zakoreninjeno, da mlajsa zenska ja, mlajsi moski pa ne – zakaj, zdaj ni vec vazno.
Take kombinacije so lahko tudi zelo uspesne – v tvojem primeru me pa ne bi skrbela njegova leta, temvec to, da je porocen. Razen, ce ne mislis kaj vec zapletati z njim in se pac imata ‘lusno’.
V tem primeru pa verjemi, da se ima on zagotovo tudi.
Sirena,
jaz ne vidim problema v starostni razliki, marveč v tem da je poročen. In bi se nad tem zamislila. Je pa res, da če kdo, potem smo ženske tiste, ki to najbolj obsojamo. Jaz osebno bi se zelo slabo počutila z moškim, toliko mlajšim od sebe. Sem pač preveč samokritična. Bi se kar naprej spraševala, kaj bo čez recimo 5 ali 10 let. A bo takrat z mano še zaradi ljubezni, ali samo zaradi usmiljenja? No skratka, jaz vsekakor nisem tip za to. Pa lep pozdrav!
Mene nebi motila takšna razlika dokler bi šlo samo za prijetne trenutke, ki bi jih skupaj preživljala. Za resno zvezo pa bi imela manjvrednostni občutek, tega pa nikakor ne želim. V nasprotju s splošnim ljudskim mnenjem je meni tudi precej starejši moški z mlado žensko videti zelo betežen. Skupaj z mladenko je videti precej starejši kot v resnici je.
Mlajši — zakaj pa ne, če Ti tekne, toda samski. Redki moški premore toliko usmiljenja, da bo ostal z žensko samo zaradi tega, ko ogrnjemet ugasne. Posebno, če je za vsak primer ostal poročen in se lahko vsak hip izgovorij, da ga je žena zalotila in naredila kraval. Potem pa pridejo na vrsto klasični izgovori, zakaj in čemu se ne more ločiti.
Potem je pa vse tole na napačnem forumu. Ta se namreč imenuje
STAREJŠI SO MODREJŠI.
Če si ne more najti mlajšega SAMSKEGA ampak mora pobirati
ostanke NJEGOVE družina naj se zamisli tudi ONA.
Nikakor pa nisem mislila, da je on en revček. On je slabič!
Verjetno ji je marsikaj natvezil.
Takega pa jaz ne bi marala!!!! Pa tudi Sirena bi se lahko malo bolj
cenila!!!
lp, Lili
Na drugi strani plota ne bi smelo biti NIKOGAR!!
Če je v zakonu (ali v kakršni zvezi v kateri se dva
odločita za skupno živeljenje) kaj narobe, se to NE SME
reševati s skokom čez plot!
Saj je fino slišati, da se zanima zate toliko mlajši moški.
Vendar bi bil resničen dosežek in možnost za resnejšo,
trajnejšo zvezo samo, če je moški SAMSKI!!!!
V resnici si sploh ne želim trajne veze, zato mi odgovarja da včasih posije sonček v moje življenje. Njegova družina pri tem niti malo ne trpi, zato tudi nimam slabe vesti.
Hvala za vaša mnenja – mogoče sem samo želela slišati, da nisem osamljen primer. Ne obiskujem redno forumov, ampak sem si tokrat sposodila prijateljičin računalnik.
Lep pozdrav vsem!
Sirena
Se mi zdi, da je starostna razlika včasih lahko problem. Na začetku je vse uredu, ščasoma pa težave nastajajo. Saj nas že tako sčasoma marsikaj moti pri partnerju, če pa je toliko starejši je to lahko še večji problem. Pa tudi naše telo ima v različnih starostih različne potrebe in tudi tu lahko nastane težava. Vendar so izjeme, ki se kljub temu zelo dobro ujemajo. Ena takih izjem, sta moja starša. Oče je devetnajst let starejši od mame, pa kljub temu dobro vozita skupaj.
Izjeme potrjujejo pravila.