Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja razlika med M. cosi Priori SPS in XP

razlika med M. cosi Priori SPS in XP

Živjo,
Veliko se je že pisalo o teh avtosedežih, nisem pa zasledila razlike med njima. Razlika v ceni pa je okoli 20.000. XP je novejši model, ali je še kaj izboljšano? Če katera ve, bi bila zelo vesela odgovora, ker bomo počasi morali kupiti avtosedež.

Hvala.

Svetujem ti, da pokličeš na podjetje Sitrade oz. v njihovo trgovino Infantino v Kranju. Oni te sedeže uvažajo in pri njih boš zagotovo dobila pravo informacijo. Mislim, da ima XP še neko dodatno varovalo, nisem pa prepričana.
trgovina Infantino: 04/ 201-83-52
podjetje Sitrade: 04/ 236-93-40

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

Hvala.

Lep dan.

Zdravo,
jaz prodajam Maxi-cosi SPS,rabljen samo tri mesece,je kot nov.
Če si zainteresirana,se mi javi.
Pozdrav

Priori XP ima boljše bočne ojačitve. In tudi sicer je bil zmagovalec ADAC testa. Je pa bil SPS med prvimi tremi.

zdravo,
mogoče bi pa nas zanimal nakup. kakšne barve pa je in za koliko ga prodajate?
lp t3

Mene tudi zanima.
lp

Kolegica ga ima in ni preveč zadovoljna. Predvsem jo moti, da se ne nagiba, kar se XP lahko.
Razlika je torej v nagibu, višina in širina hrbtišča je pri le XP nastavljiva, kar se mi zdi zelo pomembno, saj se otroci širijo, ne le rastejo..
Za te razlike vem, več pa ne.

MI smo pred dnevi kupili SPS in smo zelo zadovoljni. SPS je star model, XP pa novejši in ta ima dve zadevi, ki je SPS nima.To pa sta dodatno ojačalo za pas in bolj dostopni trakci za rame. No ne znam ti točno napisati teh izrazov. Upam, da si razumela. To je ves štos in kot si dejala razlika v ceni pa je očitna. No tudi prodajalke so se samo čudile ko sem jih vprašala ” a to je vsa razlika v modelih, poglejte pa ceno”. Tudi mi smo ga potem kupili v Infantinotu-generalnem zastopniku za Maxi Cosi.
To kar pa piše Janica pa sploh nisem zasledila pri XP-ju. SPS se tudi lahko nagiba.

Odločitev je pa vaša, pa lepo in varno vožnjo z katerin koli avtosedežem.

Hvala za mnenja.
Agatha, za nakup pa imam namen izkoristiti bon, ki sem ga dobila. Imaš pa že dve ponudbi.
Ngk, katero leto pa je bil XP zmagovalec ADAC testa? A ni Romer?

Torej :Maxi-cosi Rodi,sivo-črne barve,cena 18.000, 00 SIT.(nov stane 28.000,00 SIT ).Sem iz okolice Maribora.
Tel.041 643-937
Pozdrav

New Report

Close