Najdi forum

Ali je po vasem mnenju kaksna razlika med zensko, ki ima naenkrat odnos s tremi moskimi in zensko .ki je v zivljenju imela tri?

Valjda je razlika. Če ima v življenju tri, ima verjetno enega za drugim. Če pa ima tri naenkrat, pomeni, da sedi na treh stolih. To pa je po mojem dokaj naporno.
LP John

Oprostite,mislil sem na spolni odnos

Oprostite,mislil sem na spolni odnos

Kakšna razlika že more biti!

Prva si je zelela sexa in jo ne briga za nobenega od treh kajti cene ga nebi tako ponizala in mu pokazala da ji tako manjka ,da mora imeti se dva da je zadovoljena.(po domace slabse kot kurba – ta vsaj racuna , ki naj bi se ji moski izognil ce se le da.). Ce je imela samo tri v zivljenju (ce nima ravno 14 let) in z vsakim daljso zvezo potem to pac ni nic nenavadnega. Razen ce ni imela vse tri v zivljenju ravno naenkrat potem bi rekel da ze bolj meji na posilstvo kajti nobena si za prvic ne zeli tri.

A je zdaj jasna razlika?

Hm, tole je na prvi pogled neumno vprašanje, vendar temu ni tako. Razlika lahko je, lahko pa, da je tudi ni. Pretirane razlike ni, če je dekle, ki je imelo v življenju tri fante (drugega za drugim), seksalo z njimi samo zaradi seksa, brez da bi imelo namen graditi odnos. Velika razlika pa je, če je imelo to dekle najprej enega fanta, ki ga je imelo rado, gradilo z njim odnos, se tudi ljubilo z njim… pa pač ni šlo in sta šla iz nekega razloga narazen… tako tudi z drugim in tretjim. Pri dekletu, ki ima naenkrat tri fante v postelji pa tako ali tako ne moremo govoriti o kakšni ljubezni.
Lep pozdrav, Klemen

Itak, naenkrat s tremi je itak kurbarija, nezrelost, nimfomanija…

Oprostite imel sem težave z računalnikom zato odgovarjam z zakasnitvijo.Razlika je po mjom mišljenju samo časovna.Vse ostalo so samo moralna vprašanja,ki pa so ,tudi po vaših odgovorih sodeč,tudi pri istih ljudeh različna in odvisna od časa.Kdo namreč more trditi,da ženska ne more ljubiti treh naenkrat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close