razlicni in teresi
Pozdravljeni,
s punco sva skupaj nekaj mesecev in za novo leto sva naletela na tezavo, ki je sama ne znava resiti. Njena zelja je bila, da bi bila za novo leto s prijatelji (ki so tudi moji prijatelji), jaz pa sem si zelel, da bi bila nekje sama. Nazadnje sva bila le s prijatelji in jaz sem malo razocaran, da tudi ona ni imela taksen zelje kot jaz. Kako naj v prihodnje usklajujeva taksne razlicne zelje? Je smisel kompromis “enkrat po tvoje, enkrat po moje”? So tako razlicni pogledi na to, kje in s kom bi rad prezivel novo leto sploh normalni? Nekdo mi je rekel, “potem te ze nima tako rada, ce ne zeli bit samo s tabo za novo leto”…je to res tako?
Hvala in lep pozdrav
Klemen
Ponavadi si mlada zaljubljenca, želita biti čimveč skupaj in to sama. To ne pomeni, da bosta družbo popolnoma odpisala, le več naj bi se posvečala drug drugemu, kot družbi. Kompromis bi bil, da bi bila malo s prijatelji, potem pa sama. Kako, da nista prišla na to idejo. Če si bo vaša punca nasploh želela večino časa preživeti s prijatelji in bolj malo sama z vami, potem res ni preveč zaljubljena v vas. Odkrito se pogovorita!
Alenka B