Najdi forum

različne opazke

LEP POZDRAV VSEM!

IMAM ENO VPRAŠANJE IN SICER ZA DRUŽINE,KI IMAJO VEČ OTROK ,ČE STE BILI DELEŽNI ŽE KDAJ KAKRŠNIHKOLI KOMENTARJEV GLEDE ŠTEVILA OTROK?
SPRAŠUJEM NAMREČ ZATO,KER SE JE TO MENI ŽE ZGODILO.Z HČERKAMA IN ŠE ENO NJUNO PRIJATELJICO,KI SEM JO PAZILA(VSE SO STARE 7 LET)SEM ŠLA VEN,KO JE EN GOSPOD IZJAVIL”JA SEJ IMATE CEL VRTEC”.NO NAJBRŽ JE REKEL TUDI IZ HECA,VENDAR VSEENO SE MI TO NE ZDI PRAV.NAŠI ZNANCI IMAJO 5 OTROK IN SEM ŽE SLIŠALA RAZNE OPAZKE IN SICER:”SEJ JIH JE KOT PRI CIGANIH”IN ŠE MARSIKEJ DRUGEGA.TO SO ŽE KAR ŽALITVE.ZATO ME ZANIMA,TISTI,KI STE ŽE BILI V TAKI SITUACIJI KAKO STE ODREAGIRALI NAZAJ,KAKO STE JIM PO DOMAČE REČENO ZAPRLI GOBCE?

HVALA ZA ODGOVORE IN LP

Ne pomnim, da sem kdaj slišala kakšno žaljivo opazko, če ne upoštevam tega foruma, seveda. Zagotovo pa je že kdo rekel, da jih je za cel vrtec ali pa, če so vsi moji, pa sem samo ponosno pritrdila, saj sem to vzela kot kompliment.

Ne nikoli nismo bili deležni zaničljivih opazk na račun številčnosti družine. Slišimo pa kar velikokrat “pozitivne” dobronamerne komentarje.
Največ negativnosti je res ravno po raznoraznih internetnih forumih. Mogoče imamo srečo tudi v tem, da živimo v manjšem mestu, kjer se skoraj vsi poznamo.

Nič posebnega, nam je logično, da nas je veliko, a ne.
Negativnih opazk nisem doživela,
kvečjemu čudenje v stilu, dobra sta, da imata veliko družino. To je to, zakaj in čemu jo imava, veva le midva.

… ne, do sedaj še ne … pa tudi če bi jih bili deležni, me nebi posebej prizadele … saj itak ne morejo “zbrisati” veselja ob pogledu na kopico mulcev, ki nas obkrožajo …

Mislim, da so opazke predvsem za hrbtom. Ni jih veliko, ki ti v oči rečejo, kar si misliojo. Zato je tudi forum poln tega, ker so “skriti”.

Jaz včasih le v kakšni trgovini vidim poglede, kot da smo z lune.
Sicer pa so mi, ko sem še imela manj otrok z veseljem kakšni govorili o drugih velikih družinah. zdaj tega ni več. Bi pa včasih rada bila miška, da bi vidla, kaj zdaj o men imajo za povedat. 🙂

He, he, he, mirjana, tole si dobro napisala, da bi bila miška al pa muhca,
včasih bi zelo prav prišlo,,,

Mene pa niti ne zanima, kaj govorijo za mojim hrbtom. Si predstavljate, da bi vse vedeli, kaj ljudje o nas govorijo?! Saj bi se nam zmešalo. In tudi prijatelji bi se zmanjšali na minimum. En grški filozof je rekel, da ga lahko, ko ga ni poleg, tudi pretepejo in ne samo opravljajo. In se strinjam z njim.

glede prijateljev, bolje kvaliteta kot kvantiteta …

Kar moram dodat,da sm ponosna na svojih 5 deklet in 1 fantiča,tudi ko grem z vsemi kamorkoli, tudi v nakupovalni center ,se znamo obnašat brez izgredov, nas pohvalijo- so vsi vaši…sem pa doživela doma,s strani naučenega, mladega, brezhibno urejenega zavarovalniškega agenta-“vam povemo nekaj novosti za zavarovanja,varčevanja”…S poslom ni bilo nič, se mi je nasmehnil in rekel “torej imate (takrat še )5 pamžev. Sem mu pa vljudno odprla vrata in ga pospremila skozi “pri nas imamo otroke, ne pamžev ” on pa se je čudil kako le nekaj kilometrov iz Ljubljane, pamž ni ljubkovalni naziv .In težko je prenesel, da ga je tam nekje -njega -brezhibnega -neka kmečka -čeprav mlada- gospodinja vrgla iz hiše. Kar nekaj trenutkov je ves šokiran sedel v svojem nobel avtu in se čudil kaj je takega rekel.

Brez zamere.Popestrite kakšen večer.

Če ste na tako dobrovoljno besedo kot je pamž občutljive, potem ubogi vaši otroci. Celo obiske nagajate zaradi tega? Oh ja…. sej bo

Naključna meli – uf sem se nasmejala

moji niso ne sončki,

ne pamži,

ne nevemkaj,

so moji otroci – tako poimenovanje mi zadošča,

New Report

Close