Najdi forum

razlaga na temo "naj ga ne sere!"

Pozdravljeni!

Najprej bi se rada zahvalila vsem, ki so odgovorili na moja vprašanja in me potolažili, da kljub nenavadni fantaziji, me moj fant LJUBI.

Ko sem govorila o najinih odkritih priznanjih, sem se mogoče napačno izrazila, ko sem rekla, da si vse priznava. On meni je povedal svoje fantazije (za kar sem ostala slabo, kot ste razumeli), jaz pa njemu povem svoje misli, ki me vzburjajo, kot npr., da si zamišljam kakšen prizor iz erotičnega filma in podobno. Nič kaj pretresljivega. Ne sanjarim pa o drugih moških, ker bi imela slabo vest do fanta, če pa bi že imela takšne misli, si ga očitno ne bi želela. Oz. bi potrebovala neko stimulacijo v fantaziji, da bi se vzburila do take mere, da bi sploh lahko seksala (predstavljala bi si ful dobrega tipa, že če me moj ne bi privlačil, je res?). Takšnih misli ne bi povedala fantu, ker bi verjetno po moji izjavi imel občutek, da me sam ne zadovolji in ne privlači.

V račun pa mi ne gre moja fantazija (ki je bom nikoli priznala partnerju) pa je ta, ki me najbolj privlači; kako moj fant v bistvu zares seksa z drugo žensko! Pa čeprav me ZELO prizadene njegova izjava, da si to tudi sam domišlja. Tisti trenutek, ko sem zelo vzburjena in si zamišljam to sceno, celo brez te fantazije težko doživim orgazem! Takrat mi ta domišljija še kako pride prav! Ko pa je vsega konec, sploh nimam slabe vesti, ker vem, da je to moja fantazija in do nedavnega sem upala, da si tega moj fant v resnici sploh ne želi. Zato pa me je pretresla njegova izjava, da tudi on o tem fantazira.

Sedaj mi po glavi ne roji nič drugega kot npr.: Zakaj sploh sanjari o drugi ženski, pa čeprav je neka neznana punca iz erotičnega filma? Ker je lepša od mene? Ker je boljša od mene? Ker…. in še nadaljnih 1000 vprašanj!

Fant je zelo ljubeč, imava se rada, veliko seksava. Ljubim ga, on ljubi mene.
Prizadeta sem, kot še nikoli, čeprav mu ne dam vedet, kaj mi hodi po glavi.

Verjetno grenim sama sebe, zaradi tega imam že kar nekaj neprespanih noči. Ne morem sprejeti dejstva, da nisem takšna kot tista iz filma. Zakaj pa bi sploh morala biti? Dostikrat sem fantu omenila, da bi si dala povečati prsa, zaradi sebe, saj so se mi po porodu zmanjšale. Zaradi svoje samozavesti, ker bi se počutila bolj seksi. Pa me je partner klub neštetim pregovarjanjem le prepričal, da sem tako najlepša zanj, da ima rad naravne prsi in da jih ful rad poljublja. Da celo ne ve, če bi ga bila volja mi jih ljubkovati, če bi bile umetne. Končno sem popustila in delno izgubila željo po opreaciji. Zaradi sebe si še vedno želim umetne velike okrogle joške, res bi se počutila ekstremno seksi, ampak če me partner ljubi takšno kakršna sem; zanj idealna (kot sam pravi), sem potlačila to mojo željo. Pa naj bo, njemu na voljo.

In kaj na koncu ugotovim, da sanjari o blondinki z velikimi umetnimi joški, za katere je zmeraj trdil, da izgledajo kot plastični, nimajo nobene oblike…itd .

Zaradi tega sem še bolj žalostna! Prav res sem potrta!

Lep pozdrav vsem skupaj!

Res sanjaš! In ne seri ti!
Vesela bodi, da maš nekoga, ki te ljubi, ki ga ljubiš, s katerim imata poleg vsega tudi dober seks, če boš preveč fantazirala boš brez fanta in brez seksa. Če ni zaupanja med vama, potem je veliko vprašanje vajina skupna prihodnost. Oba se morata potrudit!! Pogovor, pogovor in še enkrat pogovor in … izvedba v praksi.

Jaz osebno s tem nimam nič, zasledim pa velikokrat na internetu kakšno stran in kakšno debato o tem. O SWINGER klubih namreč.
In čeprav boš rekla da ni šans – se mi zdi , da po vajinem razmišljanju in fantazijah sta zelo podobna parom, ki zahajajo v swinger klube.
Je bila enkrat na forumu že debata o tem, in so bili vsi absolutno proti temu.

Da me je vse to sploh spomnilo na kaj takšnega pa je tvoje pisanje v smislu:

>V račun pa mi ne gre moja fantazija (ki je bom nikoli priznala partnerju) pa je ta, ki me najbolj privlači; kako moj fant v bistvu zares seksa z drugo žensko!

>Ko pa je vsega konec, sploh nimam slabe vesti, ker vem, da je to moja fantazija in do nedavnega sem upala, da si tega moj fant v resnici sploh ne želi. Zato pa me je pretresla njegova izjava, da tudi on o tem fantazira.

Vse to se mi zdi tipično za kaj takšnega. To pa ne pomeni, da te on nima rad ali ti njega. Pač to so vajine fantazije in samo od vaju bo odvisno če jih bosta kdaj uresničila.
Je pa enkratno da se lahko o vsem pogovorita in sta odkrita drug z drugim.
Ne rečem da bosta kdaj sploh pristala v kakšnem swingerju, ampak po pisanju sta pa potencialna kandidata.
Realnost pa je, da je samo na Kupidovo stran treba pokukat in lahko prebereš koliko parov išče žensko za popestritev.:)) In to starih in mladih.

In prosim brez kritik na moj račun v smislu, da imam izkušnje s tem. Nimam jih ampak sem pa zelo odprta za vse stvari in radovedna.In v tem času interneta lahko marsikaj najdeš in prebereš.
Samo moje skromno razmišljanje, že zaradi tega da prekinem rutino odgovorov in napišem nekaj kar se v realnosti dogaja na veliko pa čeprav se potem usuje plaz kritike.

preberi si tvoj predzadnji odstavek…

sanja – sanjari.
ja, on sanja ter sanjari o njej, a je s tabo. sama ves, da veliko sanjaris, a ga imas kljub temu rada.
sanjari o velikih umetnih joskih (ker tip pa ne?) a samo za enkratno uporabo – saj ves, skusnjava. ti si tista, ki mu nekaj pomenis in ce bi si dala operirat prsi (da bi bila taka kot ona) ga ne bi privlacila – prevec bi ga spominjala na kurbo – ok grdo receno,a mislim, da realno.
je pa velik korenjak tale tvoj fant, da ti je povedal za svoja sanjarjenja – se eno potrdilo, kako ti zaupa.

*-*

Enkrat sem nekaj brala o tej fantaziji, ko si predstavljamo, da gledamo partnerja pri seksu z drugim. Vsega se sicer ne spomnim, ampak mislim, da je bilo omenjeno, da je ta fantazija kar pogosta. Morda to pomeni samo, da bi radi opazovali druge pri seksu. Poskusita pred ogledalom, da vaju boš lahko opazovala, ali pa dogajanje posnemita na kamero, kjer se ti bo zdelo, da izgledaš drugače, ker sebe redkokdaj gledaš iz take perspektive. Tako boš morda delno izživela fantazijo, da bi gledala fanta z drugo.

New Report

Close