Najdi forum

Razlaga MR LEVEGA KOLENA

Manj izliva kot 5 ml. Manjši cistoidni kostni defekt proksimalnega dela fibule ter hiperemija izpod lateralnega tibialnega platoja.kolateralna ligamenta sta vredu, zadnji križni je distendiran in v srednjem delu zabrazgotinjen, sprednji križni je subtotalno lediran.Degerenativne spremembe meniskov, predvsem zadnjih rogov.Hrustanec je še relativno dobro ohranjen.

HVAL

Spoštovani,

navajajo manjšo odsotnost kostnine v začetnem delu mečnice, ki je zapolnjena s tekočino, povečano prekrvavitev pod zunanjim začetnim delom golenice, okvare obeh križnih vezi in meniskusov. Priporočam pregled v naši ambulanti s posnetki opravljene MR. Najzanesljivejše zaključke lahko namreč naredim na osnovi ugotovitev kliničnega pregleda kolena IN pregleda slik MR.

Lep pozdrav,
Iztok Pilih

Lep pozdrav, Iztok Pilih [b]ARTHRON, KLINIKA ZA SKLEPE, HRBTENICO IN POŠKODBE UKMARJEVA 2, 1000 LJUBLJANA[/b] [b]AMBULANTA LJUBLJANA,[/b] Ukmarjeva 2, 1000 Ljubljana [b]AMBULANTA MARIBOR,[/b] Lavričeva 1a, 2000 Maribor Naročanje na telefon: [b]041 654 330[/b] ali [b]01 601 11 70[/b] ali na elektronski naslov: [b][email protected][/b]. [b]www.arthron.si[/b] Direktor: mag. travm. Iztok Pilih, dr. med., spec. kirurg član Ameriške akademije ortopedskih kirurgov

Pozdravljeni!

Enako kot ste napisali Vi, mi je glede na izvid povedal fizioterapevt.
Danes sem imel pregled pri dr. Andrej Kelc-u v UKC Mb.
Koleno mi je pretipal, zavrtel v obe strani in to je to, povedal sem mu za mnenje fizioterapevta, pa je rekel, da se mu ne zdi, da bi bilo kaj narobe z vezmi.
Od poškodbe je minilo 4 mesece, koleno pa je še vedno zelo nestabilno. Imel nisem nobenih telesnih aktivnosti, saj me že ob veliko hoje na delivnem mestu konec tedna boli koleno.
Menim, da je nekaj narobe z kolenom in resnično nisem zadovoljen z pregledom.
Kakšno je Vaše mnenje. Se lahko naročim pri Vas. Tudi fizioterapevt Šarman Robi mi je svetoval naj se naročim pri Vas. Prosim za kontakt, saj bi rad čimprej vedel kako je s kolenom.
Hvala.

Pozdravljeni!

Imel sem pregled v ambulanti UKC Mb. Mislim, da je napotnica še veljavna.
Se lahko naročim še enkrat na pregled v UKC in me pregledate Vi?
Hvala za odgovor.

Lp,

Spoštovani,

za pregled v UKC Maribor se lahko naročite na telefonu 02 321 1396 vsak delavnik med 13.00 in 15.00, za pregled v zasebni ambulanti pa na telefonu 041 654 330.

Lep pozdrav,
Iztok Pilih

Lep pozdrav, Iztok Pilih [b]ARTHRON, KLINIKA ZA SKLEPE, HRBTENICO IN POŠKODBE UKMARJEVA 2, 1000 LJUBLJANA[/b] [b]AMBULANTA LJUBLJANA,[/b] Ukmarjeva 2, 1000 Ljubljana [b]AMBULANTA MARIBOR,[/b] Lavričeva 1a, 2000 Maribor Naročanje na telefon: [b]041 654 330[/b] ali [b]01 601 11 70[/b] ali na elektronski naslov: [b][email protected][/b]. [b]www.arthron.si[/b] Direktor: mag. travm. Iztok Pilih, dr. med., spec. kirurg član Ameriške akademije ortopedskih kirurgov

New Report

Close