Razhod z punco
Pozdravljeni
Z punco sva bila skoraj devet let ko sva se razsla. Tega je zdaj ze dobre 4 mesece. Vsa leta sva uzivala se ljubila ter vse, bilo je tudi vzponov in padcev. V prihodnosti sva tudi ze razmislala o otroku ter skupni hisi ali stanovanju. Nato pa sva se ohladila en do drugega. Ni bilo vec prave komunikacije.Jaz se osebno se nisem sprijaznu stem. Nekako se zavedam da sm je izgubu ampak se skozi mocno zalujem za njo. Se vedno imam upanje da bova kdaj skupaj. Sla sva narazen sicer mirne roke. Za kaksen mesec dva da se malo pomirimo in ugotovimo napake ki sva jih delala. Vmesnem casu sem tudi dobil priznanje da me je enkrat prevarala pred tremi leti inda obzaluje. Sj vsak dela napake. Parkrat sva se dobila vmes na kavi ter vecerji. Sedaj sem prekinu stike z njo kajti po tolkih letih prijatli nemormo bit. Ampak se skoz je pogresam hocem je ob sebi,kljub vseh napak bi ji oprostu. Nevem kako se naj sprijaznem z situacijo. Ker po stirih mescih bi ze moglo mal popustit vse to….
Popustilo bo, ko si boš sam dovolil. Dokler boš imel upanje, ne bo kar popustilo. Upanje pa bo s časom minilo, ko ti bo ona dala dovolj jasno vedet, ali je še ali ga pa ni. Če se bosta videvala, bo to trajalo še toliko dlje. Eden bo stike moral odrezat. Očitno ti ni dala dovolj jasnega znaka, da je konec. Mogoče ravno zato, da te ne bi preveč prizadelo, ampak s tem itak bolečino samo prestavljata. Pogovorita se enkrat in za vselej.
si malo na hece ne? Katera pa si zeli bit na drugem mestu, medtem ko je on se z mislimu pri njej. Fant naj nekaj casa zivi sam, sicer pa sam najbolje ve, kaj rabi.
Glede na to, da je bila to tvoja prva, zna prebolevanje trajati malo dlje. Ko pa to das skozi in spoznas, da za nobeno ne mores zagotovo vedeti, kako dolgo bo ostala, je potem lazje. Eni to spoznajo prej, drugi kasneje, pa tudi na razlicne nacine dozi vljamo razpade zvez.
Cimprej se vrni v nek ritem zivljenja, delo, hobiji, prijatelji. Na zacetku je to lahko tezje, zato se moras kdaj malo prisilit k temu. S casom bo vedno lazje in bolj veselo.
Sej gres v druzbo ter vse ostalo. Ampak po tolkih letih dobis navade z nekom. Vse to skupno zivlenje te malo spremeni. Ja sem biu sigurn pa skoraj sm se skoz da je ona tista prava ceprav je mi je prva. I gres vn gres se zamotit ampak se skoz mas v glavi tisto….pa sj bo pozvala sj bo to sj bo uno se skoz pricakujes nekaj. Problem je tukaj tudi to ker je ona iz sosednje vasi in se vsaki dan mimo vozi. In te vsakic spomne na nekaj ceprav glih malo pozabis ali se pa zamotis…
Ma vse skupaj je to tak z….a situacija da clovek res neve kaj je najbolj zanj
Sej gres v druzbo ter vse ostalo. Ampak po tolkih letih dobis navade z nekom. Vse to skupno zivlenje te malo spremeni. Ja sem biu sigurn pa skoraj sm se skoz da je ona tista prava ceprav je mi je prva. I gres vn gres se zamotit ampak se skoz mas v glavi tisto….pa sj bo pozvala sj bo to sj bo uno se skoz pricakujes nekaj. Problem je tukaj tudi to ker je ona iz sosednje vasi in se vsaki dan mimo vozi. In te vsakic te spomne na nekaj ceprav glih malo pozabis ali se pa zamotis…
Ma vse skupaj je to taka ituacija da clovek res neve kaj je najbolj zanj
Preboleval boš pač toliko časa, kolikor misliš, da ga rabiš. Nekateri to dokaj hitro naredijo, drugi porabijo neprimerno več časa. Nič ni narobe, a ko gledaš nazaj.. si moramo priznati, da smo negovali bolečino, ker smo se bali soočiti s tem, da je treba na novo postavljati življenje, na novo ugotoviti, kdo smo zdaj, ko smo po tolikih letih ostali sami. Piši svoja čustva v dnevnik, piši vse, kar ti pride na misel. S kom se pogovori. Delaj stvari, ki v tebi vzbujajo dobre občutke. In z njo seveda ne prijateljuj, če nimata možnosti za nadaljevanje zveze. In dokler ne preboliš sanje, ki si jih imel z njo, se ne zapletaj z novo žensko.
Sj se pogovoris das vn iz sebe samo tisti trenutek je vredu. Ko sm.spet sam je pa konc… Kod da se cel svet rusi pod mano. Ona je tud rekla da kadarkoli je lahko poklicem i vse ostalo ko bom pripravlen. Samo zakaj bi ce mam prevlko upanje do nje. Vem da se z nekom dobiva tud sama mi je rekla da to je samo pijaca da nebo nic vec iz tega. Sm vem kako je to sj mi smo tud sm z pijaco zaceli… To vse me najbol boli ker vem da je srecna jaz pa ne. Vceraj je sla samo mimo mene pa se mi je cel svet podru ker vem da sta se spet dobila… Vcasih to tako boli da so pomisleki najhujsi…
Skos se sprasujem ali je srecna zdaj,zakaj z mano ni bila k ja sm biu z njo, skom je kaj dela in vse to je prehudo….
In to je to- veš, da je srečna, ti pa ne. Bi bilo drugače, če bi vidva imela obrnjeni vlogi.
Žal je tako, da se nekatere zveze zaključijo, ker nekdo neha ljubiti, drugi pa ljubi.Ttisti, ki je odšel, je hitro srečen, tisti, ki je zapuščen, pa je dolgo nesrečen. Vem, da boli, ker je ona že srečna( vsaj ti jo tako dojemaš).
A to trenutno zate sploh ni pomembno dejstvo. Veš, da sta zaključila in veš, da nimata skupne prihodnosti.
Niti ni pomembno, zakaj ni bila ob tebi tako srečna kot ti ob njej. S tem si boš še več bolečine povzročil. Včasih je pač žal tako, da so ljudje z nekom, samo zato, da niso sami in so pač z nekom, ki je bil trenutno na voljo. Čisto možno, da je bilo tako tudi pri vama. Poskusi čim manj misliti na to, kako je ona zdaj srečna. Tudi ti boš, verjemi. Imel si sanje, ki se niso uresničile- z njo. Ko jih boš prebolel, in vem, da jih boš, boš te sanje delil z nekom, ki bo imela iste sanje. Preboleti pa moraš sam. In res ni smiselno, da jo kakorkoli kličeš. Zakaj bi dovolil, da bi te imela na razpolago, če se z tistim ne bi izšlo?
Vsak dan si zastavi kakšen cilj in se mu posveti. Tako boš manj mislil nanjo. In medtem, ko čas teče, se tudi srce zdravi. Saj bo šlo.
Samo, Skylla, tole je pa čisto mimo usekano! A tebi so res tipi, ki fantazirajo o bivših, tako zelo sexy??
Nedolgo nazaj sem enemu takemu kretenu orng levite napela, da je mel sploh jajca se mi dobrikat in o bivši gobezdat v eni sapi. To je namreč zeeeeelo odbiiijajoooče!! Če greš na novo v zmenke, moraš imeti razpucano preteklost, saj je to tudi pošteno do osebe, s katero se dobivaš. Ali jo pa pusti nekomu, ki jo bo res želel, da ne bo spet podobna zgodba na Monu.
Vem razumem te.
Samo sem pa tudi zbegan ko sva se pomenla po treh mescih da bi potegnila crto ter probala na novo. Kajti sva se izpovedla mjke ter njene napake in bi jih lohk komot popravla ter sla dalje. In na konc je izpadlo da so ble to vse samo lazno upanje…. In da hoce ostat v stiku z mano. Sam vem da tako ne gre.
Lej.. če bi te punca res ljubila in želela biti s teboj, si ne bi vzela prediha, da išče srečo z drugim. Povem ti- ko ženska iskreno ljubi, da to svojemu moškemu za vedeti in se ne gre igric. jaz iz napisanega preberem, da te ona hoče imeti za rezervo, če boljšega ne bo. Če se pa motim, se opravičujem. Če želi ona poskusiti na novo s teboj, pa se resno pogovorita in pojdita na partnersko terapijo. Če nisi ziher, jo pač vprašaj direktno o tem. Če sta pa fiksno zaključila, pa ti ne preostane nič drugega, kot pretrgat vezi z njo. In to je v tem primeru, zate najboljše. Nič jo klicat, nič na fb všečkat, nič! Samo pusti, naj gre… Ne bodi več zmeden, ugotovil si, da je bilo le lažno upanje.
Hvala
Pride mi na misel da sem ji samo rezerva. Samo.sama ta ljubezen do nje to preslisi…
Pozabu sem zgoraj napisat da je tudi rekla da ce ponovno probala da bi blo nekaj casa lepo pol bi.pa bli ucitki glede vsega pa to da je bi fajn motlo kaj me je pred tremi leti prevarala. Ja sem ji reku da kaj je blo.je blo bla mi.je zvesta se nasljednja leta. In da sem ji prpravlen oprostit res. In da je ne omenjam nikol vec tega i to bi tud storil. Ce je bla vmes tako močna ter tajila lahko bi tud naprej tajila. Sj prkinu sm stike in iz fb sm cis vmaknu ter blockal…. Samo po en stran je cakam da je vidim po drugi pa me je strah da se srecava ker nocem da se
Jah, pravijo, da če enkrat prevaraš, da lahko spet varaš. Ne vem, koliko si ti pripravljen res oprostiti njeno prevaro in ji tega nikoli več omenjati in ji tudi zaupati? Zaupanje je pa temelj zveze.
Logično je, da jo želiš videt in hkrati ne. Čisto človeška reakcija. Piši dnevnik, piši vse, kar ti leži na duši. Ma ni vraga, da moški ne bo šel čez to!! Na srečo ni otrok vpletenih v to. Pooootem se šele vse skupaj zavleče. Tako, da imaš srečo v nesreči. :)).
Mah tesko je to. Res da sm moski se sam sm.mislu da sm mocnejsi samo zgleda da nism. Ljubezn je vrag… Mogoce da je biu otrok tu bi blo drugac ker sva se obadva ze pomenala o tem… Zdaj ni stikov res nobenih ze 10dni in me ful vlece da bi ji pisu in se par zadev povedu. Lahk bi mi takoj rekla da je vlece h drugemu pa to pa mogoce lazje sprejel. Mah nevem teske so te zadeve
Hvala
Če se je ohladila, se je ohladila in je brezveze karkoli drezat vanjo. To je to- the end of story. Vem, ker sem bila pred kratkim na istem in najbolj na živce mi je šlo, ker je bivši še vedno gojil neko upanje, da bova spet skupaj. Brezveze zapravljat leta s človekom s katerim se ne vidiš skupaj v prihodnosti.
Mas prav je res, samo to se je zgodilo tako iznenada da me je presekalo. Pa tudi sva si hotela nekaj dela imela sva ze nacrt za hiso ter zemljo in vse. Sva ogromno planirala pol pa konc. Mogoce zato se tolko vec upanja. Ker ce malo bolje pogledas sva sla sirm zaradi binarnih malih stvari ki se bi jih dalo spremenit….