Razhod
Kako preboleti dolgotrajno zvezo? Nekak sva oba potegnila črto čez zvezo , ki je bila vse prej kot zrela. Odšla sva polna besa in zamer. Po petih mesecih dokaj uspešnega prebolevanja se mi je pojavila nostalgija , zdi se , kot da pogosteje mislim o nama, o njem. Razumsko vem, da midva ne funkcionirava in nikoli ne bova. Se pa zalotim , da razmišljam kako je z njim in kaj počne, kar pa me seveda moti saj ga v resnici kot partnerja ne vidim več . Je to samo nek nalet in bo minilo? Če bi se v tem hipu javil se mi zdi , da bi mi zbilo tla pod nogami in bi bil pet mesečni trud zaman . Srčno upam , da bo odšel iz glave s časom.
Spoštovani,
ena od faz prebolevanja zveze je seveda tudi pogrešanje. Če nam nekdo umre, razumsko vemo, da ga ne bomo nikoli več videli, pa kljub temu občutimo nostalgijo in hrepenenje. To je normalna faza žalovanja za vsem, kar je umrlo, pa naj bo oseba ali odnos. In če je proces žalovanja zdrav, bo minila.
V tem času smo tudi precej zaprti za druge, nove zveze (ali pa se z nekom zapletemo, a ugotovimo, da »to ni to«, da nas vleče k prejšnjemu … kar je vse znamenje, da si še nismo vzeli dovolj časa za izžalovanje minulega odnosa), zato se zdi prebolevanje v samoti še toliko bolj boleče.
Razumski del možganov pa imamo natanko zato, da nas varuje pred slabimi, nezrelimi izbirami. Od vas je odvisno, ali ga boste uporabili.
Prijazen pozdrav,
prvo se vprašaj kako sta sploh zaključila zvezo. Ali je nekdo odšel bolj ali manj jezen. (v detajlih je vse)
Kakšne so te zamere. ???
Imata še kaj nerešeno, da po 5 mesecih razmišljaš o njemu?? Sklepam da sta zaključila v koncu leta 2019(lahko se motim) in sta oba mislila da je potem lažje iti v 2020. No ni res, po mojih izkušnjah.(še slabše)
Če razmišljaš o njemu in kako je in kaj počne, potem nekdo z nekom še nekaj ni dorekel do konca.
Je možno da se nekdo od vaju ni strinjal z početjem,aktivnostmi,mišljenjem partnerja? Mogoče z čim se ukvarja. Kaj počne v prostem času. Z čim se prehranjuje. Kakšne hobije ima.
(Kako pa sta v zvezi take stvari reševala,ubistvu si bolj pozabila napisati koliko časa sta sploh bila skupaj)
Ali pa kako sta se spoznala in kako šla v zvezo?
Po opisanem sodeč imaš zgoraj vprašanja ali nekako moja mnenja. Jaz sklepam da še nekaj ni dorečeno in sta si samo vzela čas, kot nekaj prestavljati. Ali samo ti misliš da skupaj več ne moreta funkcionirati ali je on istega mnenja? Včasih ljudje znamo presenečati.
Oprosti za besedilo brez glave in repa.
Drugače pa smo na istem.. Jebeno je, še posebej če nikoli zares ne preboliš.