Najdi forum

razgovor za zaposlitev v javni upravi

Pozdravljeni!

Prvič grem na razgovor in sicer na Davčno upravo – izpostava Vič Rudnik.
Pa me zanima, če je že kdo imel izkušnjo kako potekajo razgovori – vprašanja za zaposlitev na Davčni upravi oz. na splošno v javni upravi.

Vsem, ki mi boste priskočili na pomoč se najlepše zahvaljujem.

Lep pozdrav,
Vivanca

Že sam razgovor je bil milo rečeno malo čuden. Pa sem vseeno sprejela, ker sem mislila, da je delo v javni upravi “terna” in je za nedoločen čas. Po parih letih dela tam vem, da je vse samo “ovitek”, mobing pa tak, da si iščem drugo službo.

Živjo Varjuška!

Kako to misliš, da je bil razgovor čuden? Kaj so te pa spraševali?

Hvala za odgovor.

lp

Imam že 15 let delovne dobe, pa so me spraševali o hitrosti tipkanja v srednji šoli? Brez zamere, ampak meni se to zdi nepomembno. Po 15 letih se lahko marsikaj spremeni v plus in minus. Pa tudi o tem ali mislim imeti še kaj otrok, kljub temu, da o tem ne smejo spraševati. No, jaz sem si pač prestavljala, da so v javni upravi stvari bolj “pošlihtane”. Tudi glede plač, nagrajevanja in samih sposobnosti delavcev, nima smisla zgubljati besed. Zdaj se ne čudim, zakaj sem, ko sem stala v vrstah na občinah in podnobnih krajih, vedno videla tiste zdolgočasene in apatične delavke, ki jih je en k… brigalo za vse okoli sebe. S takimi delovnimi pogoji in takimi plačami (zdaj govorim o navadnih delavkah in ne kakšnih vodjih) ni nič čudnega.

New Report

Close