razgovor uspel
Pozdravljene (sotrpinke),
razgovor je za nama, od začetka nama je bilo malo nelagodno, potem je pa steklo. Pridružila se je še psihologinja, ki se mi zdi, da je bila bolj konkretna z vprašanji, pa tudi bolj dobra kot slušateljica.
Nič ni bilo hudega, pogovorili smo se osnovne stvari, o razlogih, pričakovanjih do možnostih, ki so. Tudi zapisovali sta si vmes, pa me niti ni motilo, saj smo imeli kar prijeten pogovor.
Sledi še obisk na domu, sicer ne vem kdaj, bodo sporočili. ampak zdi se mi, da bo trajalo spet pol leta. Bom morala vmes malo pobazati. Drugače sem bila pa kar malo jezna, ker sva vlogo oddala konec lanskega decembra, razgovor sva imela pa šele ta teden. To je dolgih 10 mesecev, kar se mi po vaših informacijah zdi full dolgo. Kot sem brala tu na forumu, ste nekatere dobile vabilo že v 3 – 4 mesecih. Midva sva pa spraševala vsak mesec, pa je še tako dolgo trajalo.
V glavnem, oba imava občutek, da je kar dobro uspelo. Sedaj pa pač sledi akcija naprej.
Hvala vam vsem za vzpodbudo, druge ki to še čaka pa kar korajžno!
LP, mm
Draga mm
želim ti da bi čimpreje dočakala svojega otročička in postala mamica, kot si ti in vsaka ženska to zasluži.
Bodi pogumna in polna pozitivnih misli.
Občudujem vas vse, ki se tako borite za svoje otroke.
Med čakanjem pa le s partnerjem še uživajta ure in dneve, ki so vama namenjeni, da jih preživita sama v vajinem objemu. Sladka resnica: potem bo malo manj časa.
vse lepo ti želim
kaja