Razdvojenost
Nevem sicer če bi lahko mojo težavo uvrstila sem pa vendarle upam, da mi boste pomagali. Pred meseci sem zapustila fanta, katerega sem zelo ljubila. Pustila sem ga zaradi njegove ljubosumnosti, ki je preraščala v sovraštvo. Sedaj imam novega fanta, kateri mi stoji ob strani, me tolaži, mi pomaga, vem, da si lahko z njim uredim lepo, umirjeno življenje. Ampak s tem jaz nisem zadovoljna. Sploh nevem kaj bi rada. Fant je zelo simpatičen, ampak mene spolno ne privlači – v tem je problem. Vse na njem mi gre na živce, vedno ga primerjam z bivšim. Sicer mi še bivši vedno nagaja, ampak ga ne obrajtam, ker če sem se tako odločila naj tudi tako ostane. Kaj je narobe z menoj. Novemu fantu non-stop nekaj očitam, da to ni vredu, pa spet ono – včasih že sama sebi grem na živce. Samo nergam in nič mi ni po volji. Njemu je seveda vse prav in to mi ne godi. Z vsem se strinja, vse naredi, še kuha in pospravlja, pa po nakupih gre in ostalo. Tako bom rekla, premalo moškosti mislim da je v njem – pa nevem zakaj tako mislim, ker prej sem bivšega ljubila čeprav je z mano fizično obračunaval. Sama si ne znam razložiti kaj bi rada, sedaj ko sem končno razrešila nesrečno ljubezen s fantom, ki me ni cenil in dobila sanjskega moškega za druge – JAZ PA NISEM ZADOVOLJNA. KAJ JE NAROBE Z MENOJ?
Spoštovana MelHa,
nič ni narobe z vami, imate dovolj jasne poglede na to, kakšnega partnerja hočete, a kot kaže noben od dosedanjih ni imel potrebnih lastnosti. Lahko se držite zadnjega, obstaja (četudi majhna) možnost, da bo z leti postal odločnejši, sicer pa poglejte še malo okrog sebe, morda je tisti idealni prav blizu.